Αποχαιρέτησε ο Κρεάνγκα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Στον γύρο των «32» του απλού, ολοκλήρωσε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο του Παρισιού, αφού το εμπόδιο του Κινέζουν Γιαν Αν αποδείχθηκε ανυπέρβλητο.
Ο 41χρονος πρωταθλητής μας παρότι ξεκίνησε καλά, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στη συνέχεια τον ρυθμό του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 4-1 (8-11, 12-10, 3-11, 3-11 και 3-11), που ήταν η 25η σερί από εκπρόσωπο της Κίνας.
Πάντως, η πορεία του Κρεάνγκα, μπορεί να κριθεί ικανοποιητική, κάτι που φάνηκε και από το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε από το γαλλικό κοινό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
