Βλάσιτς, η επιστροφή

Gazzetta team
Βλάσιτς, η επιστροφή

bet365

Δύο σχεδόν χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή της, η Μπλάνκα Βλάσιτς ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στους στίβους, με τη συμμετοχή της στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης.

Έχουν περάσει 16 μήνες από τον τελευταίο αγώνα της πρωταθλήτριας του ύψους, η οποία «χτυπημένη» από αλλεπάλληλους τραυματισμούς μέσα στο 2012 έχασε τα μεγάλα ραντεβού της σεζόν και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το -τελευταίο- πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα κράτησε μακριά την Κροάτισσα, η οποία θα κάνει την επανεμφάνισή της στις 25 Μαΐου, θέλοντας να προλάβει το Παγκόσμιο της Μόσχας.

Με ρεκόρ στα 2.08μ η 29χρονη δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις «υψηλές πτήσεις», δεν βλέπει όμως την ώρα να βρεθεί και πάλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει τα πρώτα βήματα… «Δεν ξέρω αν θα βρεθώ ξανά στο προηγούμενο επίπεδο, ανυπομονώ όμως να αγωνιστώ μπροστά σε κοινό», σχολίασε η Βλάσιτς.

Και συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι δεν περιμένει πολλά αυτή την περίοδο: «Οι ανησυχίες που είχα πριν, αν θα χάσω τον αγώνα ή κάποια εκατοστά, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που είχα να αντιμετωπίσω. Θεωρώ ότι αυτή θα είναι μια σεζόν προσαρμογής, όμως ανυπομονώ να γίνω πάλι μέρος του συστήματος. Έχοντας να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση (σ.σ. έναν τραυματισμό) δοκιμάζεις τα όριά σου, όταν επιστρέφεις, όμως, από το σκοτάδι, είσαι ακόμη πιο δυνατός».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα