«Run Greece» στα Γιάννενα

Gazzetta team
«Run Greece» στα Γιάννενα

bet365

Η αυλαία της σειράς του ΣΕΓΑΣ Run Greece ανοίγει στις 19 Μαΐιου από την πόλη των Ιωαννίνων και την Πέμπτη (9/5) δόθηκε η συνέντευξη Τύπου, παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων.

Στο σύνολο τους οι ομιλητές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το νέο θεσμό, ο οποίος όχι μόνο θα δώσει αγωνιστική νότα στην πόλη, αλλά θα οδηγήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, στην απόφαση να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο τρέξιμο.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Κώστας Μάμαλης και το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Τόλης Αποστολόπουλος. Τον Δήμο Ιωαννίνων εκπροσώπησε ο κ. Μπέκας, ενώ από την πλευρά της περιφέρειας το παρών έδωσε ο Παντελής Κολόκας.

Ο αγώνας θα στηριχθεί και από δύο τοπικούς χορηγούς, το νερό Βίκο και τα καταστήματα Public. Όπως και με τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες που θα ακολουθήσουν, έτσι και με αυτόν τον Ιωαννίνων, θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από το κρατικό κανάλι.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένος μισή ώρα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η ομοσπονδία ευελπιστεί πως στο σύνολο των αγώνων, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 2.000 δρομείς, όλων των ηλικιών.

 

Τελευταία Νέα