Άνοιξαν οι εγγραφές για το ανανεωμένο Spetsathlon 2020!

Gazzetta team
Άνοιξαν οι εγγραφές για το ανανεωμένο Spetsathlon 2020!

bet365

Θα δώσουν δυναμικό «παρών» κορυφαίοι πρωταθλητές του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού στο τρίαθλο, την κολύμβηση και την ποδηλασία.

Το Spetsathlon επιστρέφει ανανεωμένο για 8η συνεχή χρονιά και προσκαλεί τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο, στις 15-17 Μαΐου, για ένα μοναδικό τριήμερο στις Σπέτσες με πολλές εκπλήξεις. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέσα από την ιστοσελίδα www.spetsathlon.com, με τη ζήτηση μάλιστα να είναι ήδη εντυπωσιακή.

Στον καθιερωμένο πλέον αθλητικό θεσμό, συμμετέχοντες και μη θα ανοίξουν την τουριστική σεζόν, μέσα από ένα τριήμερο με αθλητικά και διασκεδαστικά events για όλους. Μετά την περσινή του επιτυχία με αριθμό ρεκόρ σε δρομείς, ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων δίνει και πάλι τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν, προσφέροντας παράλληλα ένα ζεστό χειροκρότημα στους έμπειρους τριαθλητές. Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα, το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις δύο τριαθλητικές διαδρομές Sprint και Endurance, τους κολυμβητικούς αγώνες 1χλμ και 3χλμ και τον ποδηλατικό αγώνα 25χλμ.

Όπως πάντα, έτσι και αυτό το Μάιο, στο Spetsathlon θα δώσουν δυναμικό «παρών» κορυφαίοι πρωταθλητές του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού στο τρίαθλο, την κολύμβηση και την ποδηλασία οι οποίοι μαζί με τους περισσότερους από 1000 αθλητές που θα πάρουν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα, θα δημιουργήσουν μία αθλητική γιορτή γεμάτη δράση και συγκινήσεις.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon και Spetsathlon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, με αφορμή την έναρξη των εγγραφών, τόνισε:

«Η επιτυχία του Spetsathlon τα προηγούμενα εφτά χρόνια και η καθιέρωσή του ως αθλητικό θεσμό στην Ελλάδα, γνωρίζουμε ότι έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών που έχουν οι συμμετέχοντες, γεγονός που μας προτρέπει να δημιουργήσουμε για το 2020 έναν ακόμα καλύτερο αγώνα! Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να γραφτεί και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Spetsathlon! Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες»!

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.spetsathlon.com

#Spetsathlon2020 #2winis2participate #inspireandbeinspired

 

Τελευταία Νέα