Στέφανε, καν'το όπως ο Τίεμ!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Στέφανε, καν'το όπως ο Τίεμ!

bet365

Focus στο Λονδίνο και στο ATP FINALS κάνει ο Book-nomikarios που εξηγεί ότι ο Στέφανος θα πρέπει να κάνει ό,τι έπραξε χθες και ο Τίεμ!

NAΔΑΛ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

O Nαδάλ θέλει το ματς και θα περιμένει μετά αυτό των Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ. Ο Στέφανος δεν ξέρω αν το θέλει, θεωρητικώς, ο Τίεμ είναι πιο βατός αντίπαλος βάσει του στυλ που παίζει απ’ τον Φέντερερ, αλλά ακόμα και αν χάσει θα τερματίσει 2ος μόνο αν κερδίσει και ο Μεντβέντεφ τον Ζβέρεφ. Και ο Μεντβέντεφ αν έχει κερδίσει ο Ράφα, θα είναι θεωρητικώς αδιάφορος το βράδυ. Το «θα κάτσει να χάσει» είναι λαϊκό σκεπτικό, εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει αυτό, απλώς δεν έχει λόγους να σκιστεί. Και για να κερδίσεις τον Ναδάλ θα πρέπει να ιδρώσεις πάρα πολύ. Οπότε γιατί να χάσεις ενέργεια με τον Ναδάλ σήμερα για να παίξεις με τον Φέντερερ ή τον Τίεμ αύριο και να μην μπεις χαλαρός απόψε και να πας με δυνάμεις στον Φέντερερ ή αν είσαι τυχερός και στον Τίεμ ; Ο οποίος Τίεμ ήταν 100% πρώτος στον όμιλο του και χθες έπαιζε ΡΑΚΕΤΕΣ με τον Μπερετίνι και έχασε 0-2 σετ σε ρυθμούς προπόνησης, ώστε να κρατήσει δυνάμεις για το επόμενο ματς (και να έχει και 1 ημέρα εξτρά χαλάρωσης). Κατ' εμέ, ο Στέφανος θα πρέπει να κρατήσει δυνάμεις για τον ημιτελικό με όποιον αντίπαλο και αν του τύχει.

ΑΤP LONDON : ΝΑΔΑΛ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ -> ΝΑΔΑΛ (1.40)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).