Ioannina Lake Run: Ο επόμενος σταθμός του bwin running team

Gazzetta team
Ioannina Lake Run: Ο επόμενος σταθμός του bwin running team

bet365

Το bwin running team θα δώσει το «παρών» με 35 αθλητές στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

H bwin έχοντας ως κίνητρο την αγάπη της για τον αθλητισμό και αναγνωρίζοντας την ανάγκη βελτίωσης του τρόπου ζωής των ανθρώπων προσπαθεί να προωθήσει την υιοθέτηση ενός σωστού & υγιή τρόπου ζωής, δημιουργώντας το δικό της running team.

To bwin running team έχει ως στόχο να αυξήσει τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων ανθρώπων σε δρομικά γεγονότα -κυρίως αυτών που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Η ανάπτυξη του bwin running team είναι εκπληκτική και ταχύτατη, καθώς αθλητές από όλη την Ελλάδα έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν και μοιράζονται την αίσθηση του να γίνεσαι κομμάτι μίας μεγάλης ομάδας στην οποία κυριαρχεί το πάθος, η ομαδικότητα, το ενθουσιώδες κλίμα και η φιλική ατμόσφαιρα.

Η πορεία του bwin running team έχει διάφορους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και σκοπεύει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερα μιας και θα αγωνιστεί και σε άλλες πόλεις. Μερικοί σταθμοί είναι η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, οι Σπέτσες αλλά και τα Ιωάννινα. Κάθε μέλος της, σε οποιαδήποτε πόλη αγωνίζεται με το ίδιο πάθος, την ίδια ένταση και όρεξη για συμμετοχή και φυσικά μοιράζεται την ίδια αγάπη για άθληση.

Το bwin running team έχει το δικό του μοναδικό μπλουζάκι και motto, το οποίο ενισχύει το ομαδικό κλίμα και δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς μεταξύ της ομάδας.

Ο επόμενος κοντινός σταθμός είναι τα Ιωάννινα και το Ioannina Lake Run, στο οποίο το bwin running team θα δώσει το «παρών» έχοντας 35 αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν στα χρώματα της. Οι αθλητές του bwin running team θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στη Λίμνη Παμβώτιδα και να απολαύσουν το φυσικό τοπίο της όμορφης πόλης των Ιωαννίνων.

Ραντεβού εκεί στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

 

Τελευταία Νέα