Το Spetses mini Marathon έφτασε! (vid)

Gazzetta team
Το Spetses mini Marathon έφτασε! (vid)

bet365

Έχουμε συγκεντρώσει σε ένα βίντεο όλες τις πληροφορίες που θες να πάρεις πριν πας στις Σπέτσες.

Μία στροφή πριν την συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής του μεγαλύτερου multi-sport event στην Ελλάδα, το 9ο Spetses mini Marathon θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου 2019 στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ. Παρουσιάζοντας διαρκή ανάπτυξη από το 2011 και διεθνώς βραβευμένο με πάνω από 35 βραβεία, ο αγώνας αποτελεί πια θεσμό, έχοντας εδραιωθεί στο ετήσιο calendar της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης και προσελκύοντας αθλητές παγκοσμίου φήμης αλλά και χιλιάδες ερασιτέχνες που παραμένουν πιστοί στο μότο της διοργάνωσης «Νίκη Είναι η Συμμετοχή».

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν τρία δρομικά αγωνίσματα (5χλμ. by GARMIN Series, 10χλμ. και 25 χλμ.) και τρία κολυμβητικά (1.5χλμ., 3χλμ. και 5χλμ) καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις όλων των συμμετεχόντων! Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν και οι παιδικοί αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, καθώς και το SUP Event by BIC ® . Ξεχωριστή θέση στην επιτυχία της διοργάνωσης κατέχουν οι 360 Σπετσιώτες εθελοντές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και τα παράλληλα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Στις Σπέτσες, θα βρεθούν ακόμη μία φορά παγκοσμίου φήμης αθλητές με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες, προασπίζοντας τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι. Το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Δημήτρης Κουλούρης, Νόρα Δράκου, Κρίστελ Βουρνά, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Γιώτα Βλαχάκη, Μιχάλης Καλομοίρης, Κώστας Γκελαούζος, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Αναστασία Μαρινάκου, το δίδυμο Μπόζη-Κλωναρίδου, Μάκης Καλαράς και Εφη Γκουλή.

Μέγας Χορηγός του Spetses mini Marathon θα είναι η bwin. Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών και του αθλητικού στοιχηματισμού. Με τη μοναδική τεχνολογική του πλατφόρμα, παρέχει υπηρεσίες τυχερών παιγνίων. Στο Spetses Mini Marathon θα συμμετέχουν ενεργά και οι αθλητές της Bwin – μέλη του προγράμματος της «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ελλήνων Ολυμπιονικών» που υποστηρίζει 12 αθλητές, που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Gazzetta βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου και έχει όλο το ρεπορτάζ πριν την αναχώρηση για το νησί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα