HERBALIFE NUTRITION: Χαμόγελα και επιτυχίες στο Spetsathlon 2019 (pics)

Gazzetta team
HERBALIFE NUTRITION: Χαμόγελα και επιτυχίες στο Spetsathlon 2019 (pics)

bet365

Η ομάδα της HERBALIFE NUTRITION πήρε μέρος με μεγάλη επιτυχία στο πιο διάσημο τρίαθλο, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10-12 Μαΐου στο υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού με πάνω από 1500 συμμετοχές.

Λίγους μήνες μετά την ανάδειξη της ως επίσημου υποστηρικτή διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, η HERBALIFE NUTRITION προσέφερε ενυδάτωση και ενέργεια, με ροφήματα ηλεκτρολυτών, στους αθλητές όλων των αγωνισμάτων στο Spetsathlon 2019.

Ποιες ήταν οι κατηγορίες των αγωνισμάτων; Υπήρχαν το Sprint και Endurance Triathlon, οι κολυμβητικοί αγώνες απόστασης ενός και τριών χιλιομέτρων, ο ποδηλατικός αγώνας 25 χιλιομέτρων και ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος των πέντε χιλιομέτρων.

Με την ομάδα της HERBALIFE NUTRITION αγωνίστηκαν οι Μάκης Καλαράς που διέπρεψε άλλη μία φορά εκτός συναγωνισμού στον ποδηλατικό αγώνα, ο Χρήστος Μποφίλιος που ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο σε Endurance Triathlon και στο ένα χιλιόμετρο κολύμβησης με χρόνο διαδρομής τα 12 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα και η Βίβιαν Δράκου με την Πόλυ Χατζόγλου που έφτασαν στον τερματισμό με μεγάλο χαμόγελο και πολλή θετική διάθεση.

Στο πανέμορφο νησί, μαζί με την HERBALIFE βρέθηκε και η κολυμβήτρια Νόρα Δράκου που ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες στην παραλία, συνδράμοντας στο όμορφο αποτέλεσμα που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στις Σπέτσες.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβριο και το SPETSES MINI MARATHON, σε μία ακόμη μεγάλη αθλητική εκδήλωση στις Σπέτσες που αναμένεται να προσφέρει εντυπωσιακές στιγμές.

Θα σας δούμε εκεί!

 

Τελευταία Νέα