O Brady και οι Patriots το έκαναν ξανά!

Gazzetta team
O Brady και οι Patriots το έκαναν ξανά!

bet365

Σε δύο τρομερούς τελικούς στο NFL οι New England Patriots θα δώσουν ξανά το παρών σε Super Bowl εκεί όπου θ' αντιμετωπίσουν τους Los Angeles Rams.

Οι Αμερικάνοι τρελάθηκαν με τα όσα είδαν την Κυριακή! Στους τελικούς στις δύο περιφέρειες χρειάστηκαν παρατάσεις για να κριθούν οι νικητές που θα δώσουν το παρών στο Super Bowl σε δύο εβδομάδες στην Ατλάντα!

Και οι New England Patriots και ο Tom Brady το έκαναν ξανά! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, μιας και στην παράταση κόντρα στους Chiefs επικράτησαν με 37-31! Ο Brady στα 41 (!) του θα γίνει ο μεγαλύτερος quarterback που έχει παίξει ποτέ σε Super Bowl και ήταν η πρώτη φορά που και οι δύο τελικοί οδηγήθηκαν στην παράταση.

Στο άλλο παιχνίδι οι Los Angeles Rams νίκησαν με 26-23 τους New Orleans Saints κι έτσι την Κυριακή στις 3 Φεβρουαρίου θα έχουμε το μεγάλο ματς. Αυτό θα γίνει στην Ατλάντα και στο «Mercedes-Benz Stadium» (01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας για εμάς).

Ουσιαστικά θα είναι η μάχη των... παλιών με τους... νέους. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο προπονητής των Patriots, Βill Belichick και ο Τom Brady κατακτούσαν το πρώτο τους Super Bowl μαζί το 2001 ο προπονητής των Rams, Sean McVay ήταν μόλις 16 ετών! Ο quarterback των Rams, Jared Goff ήταν 7!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα