Ναδάλ και Ζβέρεφ στα προημιτελικά του China Open

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ναδάλ και Ζβέρεφ στα προημιτελικά του China Open

bet365

Ράφα Ναδάλ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα προημιτελικά του China Open, με τον τελευταίο να συμπληρώνει μάλιστα 50 νίκες μέσα στο 2017.

Ο ταλαντούχος Γερμανός επικράτησε του Φάμπιο Φονίνι με 6-4, 6-2 σε μόλις 1 ώρα και 13 λεπτά και στον επόμενο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπος με Αντρέι Ρουμπλέφ. Ο 19χρονος Ρώσος απέκλεισε τον Τόμας Μπέρντιχ με 1-6, 6-4, 6-1 και το ματς μεταξύ των δύο ίσως πιο ταλαντούχων αθλητών του tour αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ο Ράφα από την πλευρά του νίκησε με 6-3, 6-3 τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ και στην φάση των «8» θα βρει απέναντι του τον Τζον Ίσνερ.

Ο Αμερικανός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του Αργεντινού Λεονάρντο Μάγερ με 6-0, 6-3.

Σε ότι αφορά στο ταμπλό των γυναικών η Πέτρα Κβίτοβα πήρε τη νίκη με 6-1, 6-4 από την Καρολίν Βοζνιάκι, Νο 5 στο ταμπλό, η οποία θυμίζουμε ότι προερχόταν από την ήττα στον πρώτο γύρο του Wuhan Open από τη δική μας Μαρία Σάκκαρη.

Στο γαλλικό εμφύλιο ανάμεσα στις Καρολίν Γκαρσία και Αλεζέ Κορνέ τη νίκη πήρε η πρώτη με 6-2, 6-1, ενώ η Σοράνα Κιρστέα έκαμψε την Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-1, 7-5.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ματς οι Μπάρμπορα Στρικόβα νίκησε 6-0, 6-4 την Ντάρια Γκαβρίλοβα, η Νο 3 στο ταμπλό Ελίνα Σβιτόλινα προκρίθηκε στην επόμενη φάση αποκλείοντας την Ελενα Βέσνινα με 6-2, 7-5 και η Σουάι Πένγκ αναγκάστηκε να αποσυρθεί παραχωρώντας τη νίκη στην Γελένα Οσταπένκο

 

Τελευταία Νέα