Legion Run: η απόλυτη πρόκληση! (pics)

Gazzetta team
Legion Run: η απόλυτη πρόκληση! (pics)

bet365

Στίβος μάχης, εμπόδια, λάσπες, φίλοι, ένας τεράστιος τοίχος, μια ακόμα μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα και… μια παγωμένη μπίρα στο τέλος να σε περιμένει! Αυτό είναι το Legion Run.

«Σιγά. Κι εγώ μπορώ να το κάνω αυτό!».

Πόσες φορές έχεις πει την παραπάνω ατάκα παρακολουθώντας Survivor ή άλλα τηλεοπτικά shows με δοκιμασίες;

Το Legion Run έρχεται στην Αθήνα για να σου δώσει την δυνατότητα να τεστάρεις τις ικανότητές σου, τις δυνάμεις σου, την αντοχή σου, την εφευρετικότητά σου και πολλά άλλα!

Δεν είναι απλά ένας στίβος μάχης, αλλά μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη και θα την αναζητάς ξανά και ξανά.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως σε αυτή τη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν οι πάντες.

Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής, να έχεις την κορυφαία φυσική κατάσταση ή να σε λένε… Τσακ Νόρις για να τα καταφέρεις. Αρκεί να έχεις τη διάθεση να παλέψεις λίγο με τα όρια σου και φυσικά να… παίξεις.

Από πότε έχεις άλλωστε να βουτήξεις μέσα στις λάσπες, χωρίς να σε νοιάζει τίποτα και κανένας;

Στις 15 Οκτωβρίου στο Μαρκόπουλο θα μπορείς να νιώσεις και πάλι παιδί.

Ένα μεγάλο παιδί, που θα πάει με την παρέα του (αξίζει να το κανονίσεις με τους φίλους σου) και θα συνεργαστεί μαζί τους μέχρι τον τερματισμό.

Δεν έχει σημασία ο χρόνος φυσικά. Σημασία έχει πως η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο, κάνοντας κάτι που δεν περίμενες ποτέ, ενώ θα απέχεις μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Τι είναι το Legion Run;

Είναι ο στίβος μάχης 5 χιλιομέτρων με τα 21 εμπόδια, είναι η πιο μεγάλη πρόκληση, το επιβλητικό COLOSSUS 2.0. (ψαρωτικό ε;) ύψους 5 μέτρων που θα χρειαστεί να σκαρφαλώσεις, είναι η νεροτσουλήθρα 6 μέτρων που ακολουθεί και ο λάκκος με τη λάσπη. Είναι όλα αυτά κι άλλα πολλά!

Στο φινάλε, αφού τα έχεις δώσει όλα, σου αξίζει μια παγωμένη μπίρα, ένα food court και λίγη μουσική από Dj Set για να χαλαρώσεις.

Το Legion Run δεν έγινε τυχαία ένα διεθνές φαινόμενο που διοργανώνεται σε Πολωνία, Ιταλία, Λιθουνία κι άλλες χώρες. Έγινε γιατί αγαπήθηκε από τον κόσμο γι’ αυτό που είναι.

Αγνή διασκέδαση, σωματική και πνευματική. Μια είδους ψυχοθεραπεία που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί. Μόλις δεις το COLOSSUS 2.0. θα καταλάβεις. Μόλις το ανέβεις δε, θα ανυπομονείς ήδη για το επόμενο Legion Run!

Γίνε κι εσύ μέρος της… λεγεώνας την υπερηρώων του Legion Run και δεν θα το μετανιώσεις.

Legion Run: Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στον χώρο του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο!

 

Τελευταία Νέα