Ασημένιο μετάλλιο η Σωτηρίου

Gazzetta team
Ασημένιο μετάλλιο η Σωτηρίου

bet365

Τεράστια επιτυχία για την Ματίνα Σωτηρίου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο απλό στο πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον U17 που διεξήχθη στην Σλοβακία.

Η Σωτηρίου συμμετείχε, προκειμένου να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες από μία τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση, αλλά στο τέλος κατάφερε πανάξια να ανέβει στο βάθρο. Μάλιστα η νίκη της επί της Ν.1 της διοργάνωσης Φιλίποβα (Ρωσία) προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.


Στις "64" η Σωτηρίου επικράτησε με 2-0 της Ρεμένοβα (Σλοβακία). Στον επόμενο γύρο έκαμψε την αντίσταση της επίσης Σλοβάκας Κσόνκοβα με το ίδιο σκορ. Στις "16" αντιμετώπισε την Φιλίποβα και τα προγνωστικά δεν ήταν με το μέρος της. Απέναντι στο Ν.1 της διοργάνωσης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε τη σπουδαία νίκη με 2-1. Ο αγώνας ήταν ακατάλληλος για καρδιακούς και το κόντρα σετ έληξε 23-21.

Στα προημιτελικά και με κεκτημένη ταχύτητα αντιμετώπισε και νίκησε την Σάνταϊτς (Κροατία). Αυτή τη νίκη της εξασφάλισε και μία θέση στο βάθρο, καθώς δεν υπήρχε μικρός τελικός.

Απέναντι στην Κομπιλάκοβα (Τσεχία) έπιασε εκπληκτική απόδοση και επικράτησε με 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε την Ταν (Ολλανδία) και παρά το γεγονός ότι την κοίταξε στα μάτια έχασε με 2-0 σετ, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα