ΑΝΟ Γλυφάδας - Κανοτιέρι 8-11

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας - Κανοτιέρι 8-11

bet365

Την ήττα με 11-8 γνώρισε η Γλυφάδα από την ιταλική Κανοτιέρι στο πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, που φιλοξενείται στην Ουγγαρία

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη που προκρίθηκε στο β' γύρο, αφήνοντας εκτός τις Γαλατασαράι, ΑΣΑ και Ισραήλ, είχε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο, με του Ναπολιτάνους να το εκμεταλλεύονται παίρνοντας προβάδισμα 2-7.

Στη συνέχεια είχαν ένα πολύ καλό τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο όμως δεν ήταν ικανό να καλύψει το κακό ξεκίνημα.

«Η ομάδα μας είναι πολύ νεανική, πέτυχε μια σπουδαία πρόκριση στην πρώτη φάση των αγώνων που έγινε στο Ισραήλ και η παρουσία μας στην Βουδαπέστη αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τους παίκτες μας προκειμένου να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα καριέρα τους» είχε δηλώσει πριν την αναχώρηση για την Ουγγαρία ο προπονητής του ΑΝΟΓ, ο Δημήτρης Μάζης.

Θυμίζουμε ότι η Γλυφάδα μετέχει στον 6ο όμιλο, με αντιπάλους τις Μαρσέιγ, Κανοτιέρι και Όρβοσι. Αύριο (Παρασκευή 29/9, 21.15) θα παίξει εναντίον της οικοδέσποινας Όρβοσι, ενώ το Σάββατο (30/9, 18.25) θα αγωνιστεί κόντρα στην γαλλική Μαρσέϊγ.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

ΑΝΟ Γλυφάδας- Κανοτιέρι Νάπολι 8-11

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 5-2, 1-2

ΑΝΟ Γλυφάδας: Γιαννόπουλος 5, Παπασηφάκης 1, Χατζηγούλας 1, Φωτόπουλος 1.

Κανοτίερι Νάπολι: Γιορέντι 6, Ντελ Μπάσο 2, Καμποπιάνο 1, Λαπέννα 1, Εσπόζιτο 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα