Καθάρισε ο «Βασιλιάς» για την Ευρώπη (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Καθάρισε ο «Βασιλιάς» για την Ευρώπη (vid)

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε 2 πόντους μακριά από την ήττα, όμως για μία ακόμη φορά έδειξε την κλάση του, γύρισε το ματς κόντρα στον Νικ Κύργιο και κατέκτησε το Laver Cup για την ομάδα της Ευρώπης με 15-9!

Ο Ελβετός πήρε τη νίκη από τον Ελληνοαυστραλό με 4-6, 7-6 (6), 11-9 και πανηγύρισε έξαλλα με την ομάδα του την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του στη διοργάνωση, της οποίας η αυλαία έπεσε στην Πράγα.

Νωρίτερα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της τρίτης ημέρας οι Μπέρντιχ/Τσίλιτς ηττήθηκαν με 7-6(5), 7-6(6) από τους «παγκόσμιους» Ίσνερ/Σοκ.

Αμέσως μετά ο «Ευρωπαίος» Σάσα Ζβέρεφ έκαμψε με 6-4, 6-4 την αντίσταση του Σαμ Κουέρι, με τον Ναδάλ να γνωρίζει την ήττα από τον Τζον Ίσνερ με 7-5, 7-6(1) και το σκορ να διαμορφώνεται 12-9 υπέρ της ομάδας της Ευρώπης, αφήνοντας τα όλα ανοικτά στο τελευταίο ματς.

Έτσι, ο «Βασιλιάς» πήρε την Ευρώπη στις πλάτες του και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα