Ολυμπιακός - Πανελλήνιος 40-17

Ολυμπιακός - Πανελλήνιος 40-17

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - Πανελλήνιος 40-17

bet365

O Oλυμπιακός ξεκίνησε με νίκη το ταξίδι του στην Handball Premier συντρίβοντας τον Πανελλήνιο με 40-17 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί αφήνοντας τον Πανελλήνιο μόλις για επτάλεπτο να προηγηθεί (3-4).

Έκτοτε η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα κυριάρχησε απόλυτα αποκτώντας ήδη από το ημίχρονο διαφορά 10 τερμάτων, με την «ψαλίδα» να ανοίγει στα 23 γκολ με τη λήξη της αναμέτρησης.

Το πρόσωπο του αγώνα για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Παντελής Κωστακίδης, ο οποίος πέτυχε 9 γκολ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε: «Κατ’ αρχάς θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες με υγεία. Για το σημερινό παιχνίδι είμαστε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους.

Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό και γι’ αυτό κρατήσαμε πολύ ώρα μέσα στο γήπεδο βασικά σχήματα. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι πριν πάμε στη Θεσσαλονίκη για ένα από τα πολλά ντέρμπι που θα παίξουμε. Είμαι ευχαριστημένος.

Δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά πράγματα στην τακτική μας στην επίθεση γιατί είχε ρυθμό το παιχνίδι και κάναμε αρκετούς αιφνιδιασμούς. Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα σε περισσότερα τακτικά κομμάτια ώστε να πάμε έτοιμοι στον ΠΑΟΚ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 40-17

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 6-4, 10-6, 12-7, 15-7, 18-8 (ημχ.), 21-9, 26-11, 30-11, 34-13, 37-15, 40-17

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 9, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης 6, Ασβεστάς, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 2, Σανίκης 6, Αλβανός 5, Παπαδιονυσίου 6, Λεωνίδας 1, Φάμπατς, Λιάπης 3, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος 1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σπύρος Μπαλωμένος): Πόποβιτς, Λιάλιος, Κολλύρης 2, Ζαφείρης 2, Οικονόμου, Πανταζής 1, Μπαρμπαράκης, Νιντερέγγερ, Κολιούλης 1, Παζάρογλου, Τσομπανίδης 2, Τσακούλης 3, Κοροβέσης 1, Μπαλάσκας 1, Σιαματάς 4, Κάτρης

Διαιτητέρς: Τόλιος –Μερτινιάν Δίλεπτα: 4-2 Πέναλτι: 3/3-1/1

Στο φύλλο αγώνος γράφτηκε: «Ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου κατά δήλωση αρμοδίων λειτουργούσε αντίστροφα. Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΕΔ και σύμφωνα με τον εξοπλισμό των παικτών σας γνωρίζουμε ότι οι παίκτες και των δύο ομάδων φορούσαν ανόμοιες κάλτσες από ότι επιτρέπει ο ανωτέρω κανονισμός».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα