«Περιμένουμε τον κόσμο του "θρύλου"»

«Περιμένουμε τον κόσμο του "θρύλου"»

Gazzetta team
«Περιμένουμε τον κόσμο του "θρύλου"»

bet365

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Κυριακή (24/9) στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη, με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, έκαναν ο προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας και ο πίβοτ Τάσος Παπαδιονυσίου.

Στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο όπως και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

«Να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε για το ματς της πρεμιέρας: «Είναι ιστορική πρεμιέρα και για το τμήμα και για όλο το Ελληνικό χάντμπολ πιστεύω. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό ακόμα και από τα θεωρητικά πιο βατά παιχνίδια.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να παίζουμε στην ένταση που θέλουμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί ακολουθούν παιχνίδια τα οποία είναι πολύ πολύ πιο δύσκολα.

Έχω ξαναπεί ότι το στοίχημα είναι αυτό που θα βγάλουμε εμείς μέσα στο γήπεδο, ακόμα και αν δεν είναι ακόμα γνωστό το τμήμα, να το αντιληφθεί ο φίλαθλος και να καταλάβει με πόσο πάθος, με πόση ταχύτητα, με πόση δύναμη και πόσο θέλω έχει αυτή η ομάδα. Αυτό το πράγμα να τον συνεπάρει και να μας βοηθήσει και εμάς. Περιμένουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού την Κυριακή, να υποστηρίξει την ομάδα».

«Πρεμιέρα για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

O Τάσος Παπαδιονυσίου από την πλευρά του σημείωσε: «Είναι η πρεμιέρα για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και την περιμένουμε με ανυπομονησία. Περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να αρχίσουμε νικηφόρα τη σεζόν εν όψει και των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν.

Θέλουμε να γνωρίσει ο κόσμος το άθλημα και να πάμε παρακάτω. Είναι πολύ σημαντικό να μας υποστηρίξει ο κόσμος και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Τον περιμένουμε με ανυπομονησία να γνωρίσει ένα πολύ όμορφο άθλημα».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα