Διομήδης - ΑΕΚ 24-21

Διομήδης - ΑΕΚ 24-21

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Διομήδης - ΑΕΚ 24-21

bet365

H αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας AEK «στραβοπάτησε» την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ηandball Premier, γνωρίζοντας την ήττα με 24-21 από τον Διομήδη στο Άργος.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο πεντάλεπτο βρέθηκε να προηγείται με 0-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν το σκορ στο δεκάλεπτο στο γκολ (4-5).

Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού, οι οποίοι στα φιλικά προετοιμασίας είχαν πετύχει μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στον Διομήδη, ανέβασαν ξανά ρυθμό αυξάνοντας τη διαφορά έως και πέντε γκολ, με τους Αργείτες να μειώνουν ξανά στο ημίχρονο σε 12-13.

Έκτοτε οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν απόλυτα ισορροπημένες, με την ομάδα του Κώστα Δεληγιάννη να παίρνει για πρώτη φορά προβάδισμα στο 45' και να το διατηρεί έως το πέρας της αναμέτρησης.

Κορυφαίοι για τον Διομήδη ήταν οι Αργυρού και Δάσκαλος, οι οποίοι πέτυχαν από 5 γκολ. Για την Ένωση ξεχώρισε ο Ζαμπούνης ο οποίος σκόραρε 8 φορές.

Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Στο 14:58 του αγώνα διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας γιατί στο σημείο της κερκίδας που βρίσκονταν παράγοντες και φίλαθλοι της ΑΕΚ έγινε λεκτικός διαπληκτισμός με τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας και παραγόντων και των δύο ομάδων αποκαταστάθηκε άμεσα η τάξη και συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι. Το ίδιο ακριβώς έγινε στο 56’ του αγώνα κατά τη διάρκεια time out. Πάλι με την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και των παραγόντων των δύο ομάδων αποκαταστάθηκε η τάξη και συνεχίστηκε ο αγώνας μέχρι και τη λήξη χωρίς κανένα περαιτέρω πρόβλημα».

O τεχνικός του Διομήδη Κώστας Δεληγιάννης δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη νίκη και σε αυτό παίζει ρόλο και η δυναμική του αντιπάλου. Είναι από αυτά τα ωραία που κρύβουν οι πρεμιέρες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι. Ευχαριστώ τους αθλητές μου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Ο Νίκος Γραμματικός, προπονητής ΑΕΚ, επεσήμανε: «Σίγουρα περιμέναμε κάτι διαφορετικό, περιμέναμε τη νίκη. Ο Διομήδης είναι σκληρή ομάδα και εδώ είναι μια σκληρή έδρα, όταν το είχα πει πριν το ματς δεν ήταν για λόγους ευγένειας, αλλά κυριολεκτούσα. Ήταν ένα μάθημα για εμάς.

Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν μεγάλα κλαμπ σαν την ΑΕΚ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Πάλι είχαμε σήμερα αρκετά χαμένα εξάμετρα. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίζουν οι φανέλες, εμείς παίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο είναι ένας Μαραθώνιος, παίξαμε μόλις το πρώτο μας παιχνίδι».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 24-21
Τα πεντάλεπτα:
0-3, 4-5, 4-9, 6-11, 9-13, 12-13 (ημχ.), 14-14, 15-15, 17-16, 19-17, 20-18, 24-21
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Κώτσας Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης, Κρεμαστιώτης 4, Χρ. Αργυρού 3, Ι. Αργυρού 5, Άρσιτς, Χειβιδόπουλος, Μάρκοβιτς 1, Μπεκιάρης, Ρουσσόπουλος, Τσατσάς, Χαντέλης 1, Μούγιτς, Γιόσμου 4, Δάσκαλος 5
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 2, Γεωργιάδης, Χόγκας 2, Ζαμπούνης 8, Π. Νικολαΐδης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Αντωνιάδης, Λόκεν 1, Δομπρής 5, Βαμβακάς, Βραζάλιτσα, Μυλωνάς 2, Αλικάκος
Διαιτητές: Κατσίκης – Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 3-3 Πέναλτι: 3/5-1/1

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα