Coming out για την Γιοχάνα Λάρσον

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Coming out για την Γιοχάνα Λάρσον

bet365

Η Γιοχάνα Λάρσον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο SVT TV αποκάλυψε την σεξουαλική της ταυτότητα.

Η Σουηδή τενίστρια, Νο 80 στον κόσμο, παραδέχτηκε ότι για αρκετά χρόνια προσπαθούσε να κρύψει την σεξουαλική της ταυτότητα, φοβούμενη την απόρριψη από το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά και τις επιπτώσεις που θα είχε στα επαγγελματικά της, αναφορικά με τους χορηγούς της.

Η Λάρσον τελικά βρήκε το σθένος να δηλώσει δημόσια ότι είναι λεσβία και μάλιστα στην εκπομπή εμφανίστηκε μαζί με την σύντροφο της Αμάντα Στρανγκ.

«Στην αρχή διατήρησα μυστική από το οικογενειακό μου περιβάλλον την πρώτη μου σχέση για περίπου 2 χρόνια. Ήταν πολύ τρομακτικό να λες ψέματα.

Η αντίδραση της μητέρας μου ήταν πολύ συγκινητική, μου είπε ότι με αγαπάει και ότι δεν έχει σημασία. Ο μετέπειτα μεγαλύτερος φόβος για εμένα ήταν ότι αν γνωστοποιούσα αυτό το γεγονός, πιθανότατα θα έχανα τους χορηγούς μου, και αυτό θα ήταν καταστροφικό για εμένα καθώς δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω τα όνειρα μου στον χώρο του τένις», δήλωσε η Λάρσον και πρόσθεσε,

«Πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Ήμουν τόσο επικεντρωμένη στο τένις, που δεν υπήρχε χρόνος για τίποτα το οποίο θα με αποσπούσε από τον αθλητισμό. Περνούσε η ζωή μου και δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοια συναισθηματικά προβλήματα. Τώρα νιώθω ευγνώμων».

 

Τελευταία Νέα