«Αττικάρχης» στο Χάντμπολ ο Δημήτρης Σταυρακάκης

«Αττικάρχης» στο Χάντμπολ ο Δημήτρης Σταυρακάκης

«Αττικάρχης» στο Χάντμπολ ο Δημήτρης Σταυρακάκης

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην ηγεσία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.), μετά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και πρώην Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Δημήτρης Σταυρακάκης είναι ο νέος Πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης της χώρας στο άθλημα και διαδέχεται τον Θανάση Κοντογεώργο  ο οποίος αποχώρησε μετά από δυο τετραετίες θητεία στην θέση του Προέδρου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν παλαιοί αθλητές και αθλήτριες καθώς επίσης και παράγοντες σωματείων της Αττικής που δραστηριοποιούνται στο άθλημα. Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν 23 σωματεία από τα 30 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου με το νέο πρόεδρο να λαμβάνει 23 ψήφους!.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν: Πρόεδρος: Δημήτρης Σταυρακάκης, Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Ιωάννου, Γενικός Γραμματέας: Βαγγέλης Παπαϊωάννου, Ταμίας: Δημήτρης Σταματιάδης, Ειδική Γραμματέας: Κατερίνα Ψωμιάδου, Μέλη: Ιωάννης Κωστόπουλος, Μάριος Λουκάτος, Σπύρος Παπαϊωάννου, Ανδρέας Παπασταμάτης. Αναπληρωματικά Μέλη: Άννα Δημουλίνου, Αθανάσιος Αλεξίου, Αντώνης Βασιλακάκης.

Best of internet