Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το DK’s TOUR of MOTION

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το DK’s TOUR of MOTION

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το DK’s TOUR of MOTION

Δεκαπέντε ταλέντα της Ελληνικής freerunning σκηνής…συνεχίζουν στο 7ο Red Bull Art of Motion!

Πίστεψαν ότι έχουν όλα όσα χρειάζεται για να βρεθούν ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως του 7ου Red Bull Art of Motion και 15 από αυτούς τα κατάφεραν, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Σαντορίνη!

Ο λόγος για τα νέα ταλέντα της Ελληνικής freerunning σκηνής που βρέθηκαν σε μία από τις τέσσερις στάσεις του DK’s Tour of Motion, του freerunning tour που πραγματοποίησε ο Έλληνας αθλητής Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης! Ο Δημήτρης, νικητής του Red Bull Art of Motion το 2014 & 2015, ξεκίνησε το tour με το 9o Street Mode Festival, το μεγαλύτερο open-air φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, συνέχισε στη Λάρισα και στην Πάτρα καταλήγοντας στην Αθήνα μια εβδομάδα μετά. Στον τελευταίο σταθμό μάλιστα, το παρόν –σαν θεατές- έδωσαν και οι πρωταθλητές του στίβου Εμμανουήλ Καραλής (άλμα επί κοντώ) και Αναστασία Μαρινάκου (1500μ), δηλώνοντας ξετρελαμένοι από τα tricks και την θετική ενέργεια των φιλόδοξων freerunners.

Μετατρέποντας με την ενέργεια τους την ατμόσφαιρα σε αυτοσχέδια γιορτή, με μουσική, selfies με τον DK, προπονήσεις και εντυπωσιακά tricks, περισσότεροι από 150 freerunners έδωσαν το παρόν, και 60 αγωνίστηκαν με ένα και μόνο στόχο. Να εντυπωσιάσουν με τα tricks και τη δημιουργικότητα τους τον DK, ώστε να κερδίσουν το μαγικό εισιτήριο που θα τους ταξιδέψει μέχρι τη Σαντορίνη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Εκεί, θα διαγωνιστούν στην Φάση A του Onsite Qualifier στις 4 Οκτωβρίου, με στόχο να περάσουν στο μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο, όπως θα απαθανατιστούν από την CANON, πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, καθώς και τα βραβεία “Best Female” & “Best Trick Award by CU”.
Θα τα καταφέρουν άραγε στην αναμέτρηση με την elit της παγκόσμιας freerunning σκηνής; Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε το κορυφαίο freerunning γεγονός, με την υποστήριξη της ΕΚΟ, που θα φιλοξενηθεί στα ξενοδοχεία της Οίας, Fanari Villas και Golden Sunset Villas το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 16:00 ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Την ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες με φόντο το ελληνικό κυκλαδίτικο νησί θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το www.redbullartofmotion.com και το Red Bull TV.

Για περισσότερες πληροφορίες και δράση, μείνετε συντονισμένοι στο www.redbullartofmotion.com, www.facebook.com/rbafm & www.facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis.

Best of internet