Θριάμβος της Σάκκαρη και πρόκριση στις «32» του US OPEN!

Gazzetta team
Θριάμβος της Σάκκαρη και πρόκριση στις «32» του US OPEN!

bet365

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μαρία Σάκκαρη στο US OPEN, αφού καθάρισε την Αρίνα Ροντιόνοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση για την Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία τενίστρια στη χώρα μας αυτή τη στιγμή (Νο.95) στον κόσμο κατάφερε να νικήσει την Αρίνα Ροντιόνοβα (No. 134) με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και να τσεκάρει το εισιτήριο της για τον 3ο γύρο του US OPEN.

H Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα στο πρώτο σετ, εκεί που έκανε break στο 6-5 για να γράψει το 1-0 στα σετ. Η ελληνίδα τενίστρια πήρε τις σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία και του δεύτερου σετ και κατάφερε να γίνει η πρώτη τενίστρια της Ελλάδας μετά το 2004 και τη Λένα Δανιηλίδου που φτάνει στον τρίτο γύρο του US Open.

Επόμενη αντίπαλος της Μαρίας λογικά θα είναι η εμβληματική Βίνους Ουίλιαμς, η οποία καλείται να επικρατήσει της Οσεάν Ντοντέν. Άλλο ένα μεγάλο ματς περιμένει την Σάκκαρη, η οποία αυξάνει συνεχώς τις φήμη της και βελτιώνει τη θέση της παγκόσμια κατάταξη. Μένει να δούμε αν το ταξίδι της στο US OPEN θα συνεχιστεί!

 

Τελευταία Νέα