Ελλάδα - Ισραήλ 16-2

Gazzetta team
Ελλάδα - Ισραήλ 16-2

bet365

Το καθήκον της έκανε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων επικρατώντας εύκολα με 16-2 του αδύναμου Ισραήλ και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πρώτη σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν η Ειρήνη Νίνου με 6 τέρματα και την ακολούθησε με 4 η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκε με 5-0. Στην δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε κάτι με την ανάπαυλα να κλείνει στο 8-1, με γκολ της Φουτόριαν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε όπως και το πρώτο με την Εθνική μας ομάδα να επικρατεί με 8-1 και να διαμορφώνεται στο φωτεινό πίνακα το τελικό 16-2.

Αντίπαλος της Εθνική μας, αύριο, για την πρόκριση στην «4αδα» θα είναι η επικίνδυνη Ιταλία (19:00 ώρα Ελλάδας). Εφόσον κερδίσει τότε απέναντί της θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Ρωσία – Ισπανία, ενώ σε περίπτωση ήττας θα παίξει για τις 5-8 με τον αντίπαλο της να είναι ο χαμένος του παραπάνω ζευγαριού.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ 16-2 (5-0, 3-1, 3-1, 5-0)

Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Νίνου Παν. 2, Λούδη, Κανετίδου 1, Μαστρόκαλου 2, Νίνου Ειρ. 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κοκκινάκη, Δούλη 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα

Ισραήλ: Κατζ, Πέερ, Μπεν Ντάβιντ, Μποκατσένκο, Ρέγκεφ, Φουτόριαν 2, Γκόλαν, Ζουρ, Εντάεν. Φάρκας, Χότσμπεργκ, Αζουλάι, Κούρτσεφ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα