Ηθικόν ακμαίο για τις νεάνιδες ενόψει Ευρωπαϊκού

Gazzetta team
Ηθικόν ακμαίο για τις νεάνιδες ενόψει Ευρωπαϊκού

bet365

Για το Νόβισαντ της Σερβίας αναχωρεί αύριο (19/8) τα ξημερώματα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων, για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην σερβική πόλη (20-27 Αυγούστου).

Η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τις εξής 13 πολίστριες: Εμμανουέλα, Αρχοντάκη, Αγγελική Κολιτσοπούλου, Ιουλία- Αννα Κοντονή, Μαρία-Άννα Μαστρόκαλου, Ηλιάννα Κοκκινάκη, Αναστασία Λούδη, Ειρήνη Νίνου, Παναγιώτα Νίνου, Ευδοκία-Μαρία Τσιμάρα, Αγγελική Γιαννακέα, Ελένη Κανετίδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Βασιλική Δούλη.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κωνσταντίνος Δήμου, η άμεση συνεργάτισσα του Άντι Μελιδόνη, αρχηγός αποστολής η Βασιλική Αρβανιτοπούλου και φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη. Επίσης, στο Νόβισαντ θα ταξιδέψει και η διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Δ’ όμιλο με τις Ολλανδία, Μ. Βρετανία και Ρουμανία. Τον Α’ όμιλο απαρτίζουν οι Ιταλία, Σερβία, Γαλλία και Τσεχία, ενώ στο Β’ όμιλο μετέχουν οι Ισπανία, Σλοβακία, Ισραήλ και Τουρκία. Τέλος, τον Γ’ όμιλο συνθέτουν οι Ρωσία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Πορτογαλία.

Οι αγώνες της Εθνικής μας (ώρα Ελλάδας):

Κυριακή, 20 Αυγούστου

17:30 ΕΛΛΑΔΑ - Μ. Βρετανία

Δευτέρα, 21 Αυγούστου

17:30 ΕΛΛΑΔΑ - Ολλανδία

Τρίτη, 22 Αυγούστου

10:00 ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία

Την Τετάρτη (23/8) θα διεξαχθούν τα νοκ-άουτ παιχνίδια για την πρόκριση στην 8άδα. Την Πέμπτη (24/8) θα γίνουν οι αγώνες των προημιτελικών, ενώ το Σάββατο (26/8) οι ημιτελικοί. Οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, θα διεξαχθούν την Κυριακή (27/9).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα