Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε την Κατερίνα Στεφανίδη

Gazzetta team
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε την Κατερίνα Στεφανίδη

bet365

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και τον προπονητή της Μίτσελ Κρίερ υποδέχθηκε σήμερα στο προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην Ελληνίδα αθλήτρια, την οποία χαρακτήρισε υπόδειγμα για τη νέα γενιά, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.
"Από καρδιάς, θα ήθελα να σου δώσω θερμά συγχαρητήρια. Η επιτυχία σου μας έχει διδάξει πολλά. Πρώτον ήθος, δεύτερον η υποδειγματική υπερπροσπάθεια που κάνεις, όπου, εκτός από τις υψηλές επιδόσεις, συνδυάζεται με τις σπουδές σου και τρίτον κάτι πρέπει να πω για το σύζυγο σου, που είναι πάντα δίπλα σου. Μπορεί να μένει πίσω, αλλά δείχνετε ότι είστε οικογένεια. Και η Ελλάδα έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή αυτές τις Αρχές.
Η επίδοσή σου είναι ένα υπόδειγμα για τη γενιά σου και την κοινωνία σήμερα", είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες. Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και το μέλλον της σε αυτόν. Η Στεφανίδη συνεχίζει την προπόνηση της στην Ελλάδα, για τον επόμενο αγώνα της, ο οποίος θα γίνει στις 20 Αυγούστου στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα