Τρούλος: «Θα τα δώσουμε όλα για όλα»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τρούλος: «Θα τα δώσουμε όλα για όλα»

bet365

Έκαναν το τέλειο παιχνίδι στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι, κόντρα στη Σερβία, τα παλικάρια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών, πήραν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και πλέον απομένει ένα ακόμη βήμα για να βρεθούν στην κορυφή του κόσμου.

Δύο από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής αυτής πορείας της ελληνικής ομάδας, ο Γρηγόρης Καπετανάκης και ο Χαράλαμπος Τρούλος μας μιλούν για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η μεγάλη νίκη - πρόκριση στον ημιτελικό και υπόσχονται ότι θα είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι στον στόχο και θα τα δώσουν όλα για όλα και στον τελικό κόντρα στην Κροατία. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γρηγόρης Καπετανάκης: "Σίγουρα το να παίζεις έναν ημιτελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος μέσα στο Βελιγράδι με τη Σερβία είναι αρκετά δύσκολο! Εμάς, το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν στάθηκε ικανό να μας φοβίσει, αλλά μόνο να μας εξιτάρει και να μας κάνει να πεισμώσουμε για τη νίκη. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, δείξαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και τους συμπαίκτες και κάναμε ένα καλό παιχνίδι που έφερε τη μεγάλη νίκη - πρόκριση!

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, τον τελικό, θέλουμε να μπούμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, ακόμα πιο δυνατοί και να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα και θέλει προσοχή!

Αν μείνουμε στο πλάνο μας, όμως, και κάνουμε ό,τι έχουμε δουλέψει τόσον καιρό στην προπόνηση, θεωρώ πως δεν θα αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει σε θετικό αποτέλεσμα".

Χαράλαμπος Τρούλος: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ο ημιτελικός! Παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου, σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και μείναμε στο πλάνο του προπονητή μας.

Δώσαμε βάση περισσότερο στην άμυνα, ώστε να μην αφήσουμε μα πάρουν κεφάλι στο σκορ οι αντίπαλοι και πετύχαμε τη μεγάλη νίκη. Και πλέον θα τα δώσουμε όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι για να φέρουμε την Ελλάδα στην κορυφή".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα