Ωρα βαθρου για την Κατερίνα!

Gazzetta team
Ωρα βαθρου για την Κατερίνα!

bet365

Ο Περικλής Ιακωβάκης αναλύει τα βραδινά αγωνίσματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου στο Λονδίνου, με τη συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη στον τελικό του επι κοντώ.
Καλησπέρα σε όλους. Εγραψα το πρωϊ για τον Γιουσέιν Μπολτ.
Ας δούμε αναλυτικά και το απογευματινό/βραδυνό πρόγραμμα:
21:00 Επί-Κοντώ Γυναικών τελικός. Ώρα για βάθρο! Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε πως είναι έτοιμη για τον τελικό. Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα έγκυρα “στιβικά” site την δίνουν φαβορί μαζί με την Silva CUB και την Morris USA αν και εγώ θεωρώ μόνο την Αμερικανίδα ικανή να την κερδίσει . Αυτή που μπορεί επίσης να ανέβει στο βάθρο είναι η McCartney NZL. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, η Στεφανίδη είναι έτοιμη και το έδειξε στον προκριματικό. Καλή επιτυχία Κατερίνα!
21:05 Ακοντισμός Γυναικών Προκριματικός A γκρούπ. Το όριο πρόκρισης είναι 63.50μ ή οι καλύτερες 12 επιδόσεις και το αγώνισμα θα γίνει σε 2 γκρούπ. Αξίζει να παρακολουθήσουμε τις Kolak CRO, Khaladovich BLR.
21:10 100μ Γυναικών Ημιτελικός. 3 Σειρές στο σύνολο με πρόκριση για τις 2 πρώτες και τους 2 ακόμα γρηγορότερους χρόνους. Στην πρώτη σειρά βλέπουμε τις Schippers NED και Ta Lou CIV. Επιμένω για την μεγάλη διαφορά της Thomson JAM που τρέχει στη 2η σειρά μαζί με την Santos BRA. Το άλλο φαβορί για το βάθρο, η Bowie USA, τρέχει στην τρίτη σειρά με την αποκάλυψη του προκριματικού Luckenkemper GER και τις Morrison JAM και Ahoure CIV.
21:40 400μ Ανδρών Ημιτελικά. 3 Σειρές στο σύνολο με πρόκριση για τους 2 πρώτους και τους 2 ακόμα γρηγορότερους χρόνους. Στην πρώτη σειρά μάχη ανάμεσα σε Gardiner BAH και Kerley USA. Θα ποντάρω στον ψηλόλιγνο Μπαχαμέζο για την νίκη. Λογικά θα πάνε γρήγορα κάτω από 44:5. Στην δεύτερη σειρά ο καλύτερος όλων Van Niekerk δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τον Thebe BOT και τον εκτός φόρμας Merritt USA. Θα προσπαθήσει να τρέξει όσο ευκολότερα γίνεται γιατί έχει σαν στόχο να κάνει ντάμπλ κερδίζοντας και τα 200μ. Τέλος στη τρίτη σειρά εύκολα θα κερδίσει ο Makwala BOT αφού δεν μπορεί κάποιος να τον πιέσει.
22:10 110μ ΕΜΠ Ανδρών Ημιτελικά. Δεν τα κατάφερε ο Έλληνας Κώστας Δουβαλίδης στον προκριματικό μετά από μια κακή κούρσα. Όλη η προσοχή μας στον Κύπριο Milan Trajkovic που με μια κακή τεχνικά κούρσα στην αρχή πέρασε στα ημιτελικά με 13:38 τρίτος στην σειρά του. Δεν έχουν βγεί ακόμα τα start-list και δεν ξέρω που θα τρέξει. Έδειξαν πολύ δυνατοί οι McLeod JAM, Aries Merritt USA, Andy Pozzi GBR, Ortega ESP και Allen USA. Με μια κούρσα κοντά στο φετινό του ρεκόρ 13:25 ο Μίλαν θα περάσει στον τελικό.
22:30 Ακοντισμός Γυναικών Προκριματικός Β γκρούπ. Το όριο πρόκρισης είναι 63.50μ ή οι καλύτερες 12 επιδόσεις και το αγώνισμα θα γίνει σε 2 γκρούπ. Αξίζει να παρακολουθήσουμε τις Spotakova CZE, Ratej SLO, και Michell AUS.
22:40 800μ Επτάθλου Γυναικών. Όπως το περίμενα η Thiam BEL έχει περάσει μπροστά μετά από τα 6 πρώτα αγωνίσματα με 5980β. Δεύτερη η Schafer GER με 5808β και τρίτη η Vetter NED 5805β. Η διαφορά με τις υπόλοιπες είναι πολύ μεγάλη και δεν βλέπω να αλλάζει η κατάταξη τους. Η Thiam δείχνει πως θα είναι η καλύτερη επταθλήτρια για πάρα πολύ καιρό!
23:15 800μ Ανδρών Ημιτελικός . 3 Σειρές στο σύνολο με πρόκριση για τους 2 πρώτους και τους 2 ακόμα γρηγορότερους χρόνους. Στην πρώτη σειρά θα γίνει χαμός με τους Leanmonth GBR, Giles GBR, Amos BOT, Rotich ΚΕΝ και Kszczot POL. Στην δεύτερη σειρά ουσιαστικά είναι μόνος του ο Korir KEN που ίσως τον απειλήσει ο Mcbride CAN. Στην τρίτη σειρά οι Bosse FRA, Bett KEN και Brazier USA θα χτυπηθούν για την πρόκριση.
23:50 100μ Γυναικών Τελικός. Έστω και αν έπεσα έξω χθες με τα 100μ των ανδρών και τον Bolt σήμερα δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει το χρυσό η Τζαμαϊκανή Elaine Thompson. Η διαφορά της είναι πολύ μεγάλη και για το μόνο που θα έχω αγωνία είναι τι θα κάνει η καλύτερη Ευρωπαία σπρίντερ Schippers NED!
Για ότι απορίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε στείλτε μου στο twitter @periakovakis βάζοντας το hashtag #askperiakovakis και τα #London2017 #IAAFWorlds. Θα προσπαθήσω να σας λύσω απορίες και να βοηθήσω να παρακολουθήσετε καλύτερα το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.
Η στήλη είναι μια χορηγία της UnderArmourGR.
 

Τελευταία Νέα