Μπολτ: «Έκανα το καλύτερο μου!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μπολτ: «Έκανα το καλύτερο μου!»

bet365

Χορτασμένος από επιτυχίες και μετάλλια ο Γιουσέιν Μπολτ δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την ήττα του στην τελευταία κούρσα της καριέρας του στα 100μ., στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Ο Τζαμαϊκανός τόνισε αμέσως μετά την ήττα του από τον Αμερικανό Τζάστιν Γκάτλιν και την κατάκτηση της τρίτης θέσης: «Ήξερα ότι αν δεν το φύγω καλά στην εκκίνηση θα ζοριζόμουν, όμως ένιωσα ότι το είχα παρότι δεν τα κατάφερα και γι αυτό έχασα.

Είναι δύσκολο. Είχα τα πάνω κάτω μου και λίγο άγχος, όμως βγήκα εκεί έξω για να αγωνιστώ όπως σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα και γι αυτό έκανα το καλύτερο μου. Δεν μπορείς να παραπονιέσαι γι αυτό που γίνεται. Έκανα το καλύτερο δυνατό».

Αναφορικά με τον Τζάστιν Γκάτλιν ο Μπολτ πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίος αντίπαλος. Πάντα το έλεγα αυτό για τον Τζάστιν Γκάτλιν. Ότι πρέπει να είσαι στα καλύτερα σου για να τον νικήσεις και δεν ήμουν. Τον σέβομαι και πάντα εκτιμούσα να αγωνίζομαι εναντίον του. Είναι εξαίρετος άνθρωπος όσον αφορά εμένα. Είναι καλός σε αυτό που κάνει και καλός άνθρωπος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα