Tyson: «Ο McGregor θα... σκοτωθεί από τον Mayweather!»

Gazzetta team
Tyson: «Ο McGregor θα... σκοτωθεί από τον Mayweather!»

bet365

Ο Mike Tyson θεωρεί πως ο Conor McGregor δεν έχει καμία τύχη στην πολυαναμενόμενη μάχη του με τον Floyd Mayweather.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Floyd Mayweather πήρε ο Mike Tyson για την σπουδαία μάχη με τον Conor Mcgregor, λέγοντας πως ο πρώτος θα... σκοτώσει τον Ιρλανδό.

«Ο McGregor θα σκοτωθεί στην πυγμαχία! Νευρίασα, γιατί πίστευα ότι θα χρησιμοποιήσουν ΜΜΑ κανόνες ενάντια στην πυγμαχία γιατί αυτό είναι η ουσία, μπορεί ο πυγμάχος να νικήσει έναν ΜΜΑ μαχητή; Ο McGregor έβαλε τον χαζό εαυτό του σε μια θέση όπου θα φάει νοκ άουτ, αφού αυτός ο τύπος (ο Floyd) κανει πυγμαχία σε όλη του την ζωή από όταν ήταν μωρό. Ο Conor δεν μπορεί να κλωτσήσει και να αρπάξει οπότε δεν θα έχει ελπίδα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νοκ άουτ τον Mayweather. Είναι μια ατμόσφαιρα τσίρκου. Ο Floyd δεν έχει συναντήσει ποτέ ένα χαρακτήρα σαν και αυτόν. Έχει πλάκα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει. Είναι κανόνες του κορόιδου για τον McGregor», ανέφερε ο Τάισον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα