Ελλάδα-Ισπανία 12-14

Gazzetta team
Ελλάδα-Ισπανία 12-14

bet365

Η εθνική πόλο γυναικών αν και είχε στα χέρια της μια μεγάλη πρόκριση τελικά την έχασε στα πέναλτι καθώς ηττήθηκε με 14-12 από την Ισπανία και πλέον θα παίξει για το 5-8.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αν και κρατούσε στα χέρια της μια μεγάλη πρόκριση στους 4 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, η εθνική Ελλάδος πόλο γυναικών δεν τα κατάφερε! Με ένα γκολ που δέχτηκε 5 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε (10-10), το ματς πήγε στα πέναλτι κι εκεί η Ισπανία ήταν πιο τυχερή καθώς επικράτησε με 14-12.

Τα κορίτσια του Μολφέση έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν στην 4άδα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές όταν έπαιζαν με παίκτρια λιγότερα θα ήταν αυτές που θα αντιμετώπιζαν τον Καναδά του Χάρη Παυλίδη. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι λόγω αποβολών στην 4η περίοδο η Ελλάδα στερήθηκε την Κώτση των 3 γκολ και την Τσουκαλά.

Πλέον η εθνική θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ουγγαρία την Τετάρτη στο... γκρουπ για τις θέσεις 5-8.

Tα 8λεπτα: 3-2, 2-2, 2-2, 3-4

Στα πέναλτι: 2-4

Ελλάδα (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Β. Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου 1, Μαργ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 3, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κότσια 3, Μανωλιουδάκη, Ελευθ. Πλευρίτου 3, Ξενάκη 2, Χρ. Διαμαντοπούλου

Ισπανία (Όκα): Έσθερ, Μπαχ, Αν. Εσπάρ 2, Μπ. Ορτίθ 5, Ματ. Ορτίθ 1, Γιορέτ 1, Κλ. Εσπάρ, Πένια, Φόρκα 3, Κρέσπι, Γκουάλ 1, Λέιτον 1, Ντομενέ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα