Ελλάδα-Ιαπωνία 14-4

Gazzetta team
Ελλάδα-Ιαπωνία 14-4

bet365

Η εθνική πόλο ανδρών ήταν συνεπής στο ραντεβού με την πρόκριση! Ξεπέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Ιαπωνίας (14-4) και βρίσκεται στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου όπου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο.

Μια σωστά διαβασμένη εθνική Ελλάδος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Ιαπωνία που έδειξε αντίπαλος χαμηλής δυναμικότητας. Με όπλο την εξαιρετική άμυνα, αλλά και την παραγωγική επίθεση το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου πήρε άξια την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου και το απόγευμα της Τρίτης θα αντιμετωπίσει με φόντο την 4άδα το ισχυρό Μαυροβούνιο.

Ουσιαστικά από τα... μισά του ματς, με την λήξη του 2ου οκταλέπτου είχε κριθεί το εισιτήριο για τα προημιτελικά αφού τότε η εθνική ήταν μπροστά στο σκορ με 10-2 και τίποτα δεν μπορούσε να στερήσει την εύκολη νίκη. Χαρακτηριστικό άλλωστε για την καλά διαβασμένη εθνική είναι ότι στο δεύτερο οκτάλεπτο δεν δέχτηκε γκολ (5-0)!

Από κει και πέρα η Ελλάδα απλά έκανε διαχείριση του σκορ και του χρόνου αφού σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε η αδύναμη Ιαπωνία να... ξαναμπεί στο ματς και να διεκδικήσει κάτι. Το φινάλε του αγώνα βρήκε τα... ελληνικά σκουφάκια να πανηγυρίζουν μια ακόμη σημαντική πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση. Πλέον η επόμενη μεγάλη πρόκληση για την Ελλάδα είναι το Μαυροβούνιο με την νίκη να ανοίγει διάπλατα τον δρόμο και για τα μετάλλια!

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 5-0, 2-2, 2-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα