Χάλκινο η Λιάγκου

Gazzetta team
Χάλκινο η Λιάγκου

bet365

Το πέμπτο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου, έφερε στην Ελλάδα η Ανθή Λιάγκου κατακτώντας την τρίτη θέση στη σφαιροβολία κατηγορίας F33.

Ακόμα ένα μετάλλιο για την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου, με την Ανθή Λιάγκου να κατακτά το χάλκινο στη σφαιροβολία κατηγορίας F33. Αυτό είναι και το πέμπτο μετάλλιο για τον ελληνικό στίβο σε αυτή την διοργάνωση η οποία είναι η μεγαλύτερη μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Λιάγκου, στην δεύτερη προσπάθειά της έριξε τη σφαίρα στα 5 μέτρα και 22 εκατοστά, το οποίο είναι και φετινό προσωπικό της ρεκόρ. Στις υπόλοιπες έγκυρες προσπάθειές της σημείωσε 5.10, 5.08, 5.05, 5.21 και 5.06μ..

Αυτό λοιπόν, ήταν το πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα, μιας και οι Σεΐτης, Μαντούδης έχουν φέρει ακόμα δύο χάλκινα, ενώ οι Σταματουλά και Κουτούλιας από δύο ασημένια.

Τέλος, ο Λουκάς Πρωτονοτάριος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 100μ. κατηγορίας T36 αν και κατέλαβε την 5η θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά με 13.51 σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

 

Τελευταία Νέα