Όγδοες στον κόσμο οι Πλατανιώτη-Παπάζογλου

Gazzetta team
Όγδοες στον κόσμο οι Πλατανιώτη-Παπάζογλου

bet365

Την όγδοη θέση στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ελεύθερου προγράμματος στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση κατέκτησε το ντουέτο των Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες εκτέλεσαν πανέμορφα το πρόγραμμά τους στον Τελικό, βαθμολογήθηκαν με 87,6333 β., υψηλότερα τον Προκριματικό και κατετάγησαν 8ες στον κόσμο, αφήνοντας πίσω τους σημαντικές δυνάμεις του αθλήματος και δείχνοντας ότι έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε σχέση με τις περσινές διοργανώσεις (και σε σχέση με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 όπου είχαν αγωνιστεί και πάλι τότε κόντρα σε όλες τις παγκόσμιες δυνάμεις και ήταν 10ες).

Το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο πρόγραμμα του Ντουέτου κατέκτησαν -ποιες άλλες- οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Αλεξάντρα Πάτσκεβιτς με 97,0000 β., το ασημένιο πήραν οι Κινέζες Ζιάνγκ Τιγκτιγκ και Ζιάνγκ Γουένγουέν με 95,3000 β. και το χάλκινο οι Ουκρανές Άννα Βολόσινα και Γελιζαβέτα Γιάκνο με 93,2667 (που υποσκέλισαν για λίγο τις Γιαπωνέζες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα