Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική

Gazzetta team
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική

bet365

Η Εθνική πόλο αντρών νίκησε 8-7 την Ισπανία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Τέλος καλό όλα καλά στην πρεμιέρα της Ελλάδας, η οποία αγχώθηκε στο τέλος, αλλά πήρε τη νίκη επί της Ισπανίας και πηγαίνει με καλή ψυχλογία για το δεύτερο ματς την Τετάρτη απέναντι στην πανίσχυρη Σερβία.

Οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά η Ελλάδα βγάζοντας έξυπνη τακτική στον παίκτη παραπάνω ισοφάρισε και πήρε το προβάδισμα. Ο Φουντούλης ήταν εκείνος που της έδωσε «μαξιλαράκι» δύο γκολ και κρατώντας την αυτοσυγκέντρωσή της στην άμυνα, έκανε στο ξεκίνημα του δεύτερο οκταλέπτου το 4-1 με τον Δελακά.

Οι Ισπανοί μείωσαν, ο Καπότσης σκόραρε στον παίκτη παραπάνω και το ημίχρονο έκλεισε στο 5-3. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Βλαχόπουλο σκόρερ για την Ελλάδα και μετά το τέρμα του Γούνα για το 7-4 στις αρχές του τετάρτου όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους.

Η Ισπανία όμως πραγματοποίησε ισχυρή αντεπίθεση, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 7-7 τρία λεπτά πριν το τέλος, μεταφέροντας το άγχος στη «γαλανόλευκη». Τελικά, ο Δερβίσης βρήκε δίχτυα 1.20 πριν τη λήξη με γκολ στον παίκτη παραπάνω και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τη λήξη.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-1, 3-2.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Μουναρίθ, Γκρανάδος 1, Ντελ Τόρο 1, Μπούστος, Μιγκέλ, Μπαρόζο 1, Εσπανιόλ, Ταχούλ 1, Φερνάντεζ, Μάλιαρακ 2, Γκουτιέρεζ 1.

ΕΛΛΑΔΑ (Θ. Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Δελακάς 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 2, Καπότσης 1, Ποντικέας, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Zερδεβάς.

 

Τελευταία Νέα