Μπροστά σε ιστορική επιτυχία ο Φέντερερ

Κώστας Ζάλιαρης
Μπροστά σε ιστορική επιτυχία ο Φέντερερ

bet365

Ιδιαίτερη σημασία μπορεί να δώσει ο Ρότζερ Φέντερερ σε πιθανή επιτυχία του στον τελικό του φετινού Wimbledon, την Κυριακή, κόντρα στον Τσίλιτς.

Ο Ελβετός τενίστας, επικράτησε του Τόμας Μπέρντιχ στον ημιτελικό της Παρασκευής (7-6, 7-6, 6-4) για να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου και ο Μάριν Τσίλιτς, μετά τη δική του νίκη επί του Σαμ Κουέρι.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις μέσα στο 2017 και διανύοντας περίοδο φόρμας, ο Φέντερερ έχει την τεράστια ευκαιρία σε πιθανή κατάκτηση του φετινού Wimbledon (την Κυριακή 16/7 στο Novasports1 από τις 16:00 έως τις 21:00 η ζωντανή κάλυψη των τελικών της διοργάνωσης) να γίνει ο πρώτος άνδρας τενίστας με 8 κατακτήσεις του θεσμού, ενώ θα γίνει και ο γηραιότερος πρωταθλητής στο τουρνουά, από καταβολής Open!

Την τελευταία φορά, πάντως, που πήρε το Wimbledon ήταν το 2012, ενώ η φετινή του παρουσία στον τελικό είναι η 3η τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας ηττηθεί από τον Τζόκοβιτς το 2013 και το 2014.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα