Ατομικό ρεκόρ η Μιχαλά στο Μπίντγκοζ

Gazzetta team
Ατομικό ρεκόρ η Μιχαλά στο Μπίντγκοζ

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά χρώματα η δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23 στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.

Η Ειρήνη - Ρία Μιχαλά συμμετείχε στα 10.000 μ. και κάνοντας πολύ καλή κούρσα κατάφερε να τερματίσει στην 13η θέση. Η αθλήτρια του Αντώνη Στόικου όχι μόνο κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια σε μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά να βελτιώσει και το ατομικό της ρεκόρ με 35.04.60.

Η 20χρονη στην πρώτη της χρονιάς στην κατηγορία έδειξε πως έχει τις δυνατότητες ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει και πάλι στη διοργάνωση σε δύο χρόνια. Η Μιχαλά, που κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της κούρσας, ταξίδεψε στοκ Μπίντγκοζ με 35.42.74.


Νικήτρια του αγώνα ήταν η Τουρκάλα Γιασεμίν Καν με 31.39.80 και νέο ρεκόρ διοργάνωσης, δεύτερη η Σάρα Λάτι (Σουηδία) με 32.46.91 και τρίτη η Μπουσρά Κοκού (Τουρκία) 33.33.22.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα