Eλλάδα -Ιταλία 3-7

Eλλάδα -Ιταλία 3-7

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πλήρωσε το κακό τελευταίο οκτάλεπτο, γνωρίζοντας την ήττα στο τουρνουά των Συρακουσών με 7-3 από την αντίστοιχη της Ιταλίας και έτσι αύριο (9/7) θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία για τις θέσεις 3-4.

Tο παιχνίδι διεξήχθη σε ένα γεμάτο από 1000 θεατές κολυμβητήριο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην άμυνα, μπλοκάροντας η μία την άλλη. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο οκτάλεπτο, όμως χάρη σε δύο γκολ των Γούνα και Κολόμβου η Εθνική μας έφερε το παιχνίδι στα ίσα μέχρι το ημίχρονο (2-2).

Μάλιστα πήρε και προβάδισμα 3-2 στην αρχή της τρίτης περιόδου χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Γούνα, όμως η συνέχεια δεν ήταν καλή. Αφενός η Εθνικής μας έμεινε για 15 λεπτά χωρίς γκολ, αφετέρου ισοφαρίστηκε σε 3-3 (σκορ τρίτου οκταλέπτου), ενώ στη συνέχεια είχε δύό νεκρά διαστήματα στα οποία δέχθηκε από δύο γκολ σε χρόνο περίπου ενός λεπτού με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει και να φτάσει στο τελικό 7-3 υπέρ των Ιταλών, το οποίο δεν ήταν αναμενόμενο βάσει εικόνας του παιχνιδιού.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ 3-7
Τα οκτάλεπτα
: 0-1, 2-1, 1-1, 0-4

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Φουντούλης, Καπότσης, Ποντικέας, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.
Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Τζίτο, Φιλιόλι 3, Φοντέλι, Βελότο, Νόρα, Πρεσιούτι Ν., Ρεντσούτο 1, Μποντέγκας 2, Αϊκάρντι, Μπερτόλι, Βολάρεβιτς

Αύριο (9/7) η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 8μ.μ την Αυστραλία για το μικρό τελικό. Στο μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν η Ιταλία με την Κροατία ενώ για τις θέσεις 5-6 θα παίξουν η Ρωσία με τις ΗΠΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα