Eξαιρετικές συνθήκες στο Corfu Challenge 2017

Gazzetta team
Eξαιρετικές συνθήκες στο Corfu Challenge 2017

bet365

Η τρίτη αγωνιστική ημέρα του Corfu Challenge 2017 με Official Timepiece την Rolex, ολοκληρώθηκε με εξαιρετικές συνθήκες για τα σκάφη Maxi 72.

Η πρώτη ιστιοδρομία ξεκίνησε στις δύο και πέντε στη θαλάσσια περιοχή της Κασσιόπης. Τα σκάφη δοκίμασαν αρκετές κινήσεις τακτικής με τις οποίες το PROTEUS κατάφερε να παραμείνει επικεφαλής, και το MOMO προσπέρασε το CANNONBALL και το BELLA MENTE τερματίζοντας τελικά με αυτή τη σειρά.

Α Βραζιλίας, Βάσκο Ντα Γκάμα - Φλαμένγκο, ώρα 00:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Η δεύτερη ιστιοδρομία ξεκίνησε στις 15.45 με την ένταση του ανέμου να έχει ελαφρώς ανέβει. Και πάλι οι διαφορετικές τακτικές έφεραν αλλαγές στη σειρά που πέρασαν τα σκάφη το πρώτο σημείο στροφής, όμως τελικά η σειρά τερματισμού ήταν PROTEUS, MOMO, CANNONBALL, BELLA MENTE και EVNIKI.

Σε σύνολο 4 αγώνων τo PROTEUS βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και το MOMO στη δεύτερη. Τα δύο αυτά σκάφη έχουν αρχίσει να αποκτούν απόσταση ασφαλείας από το τρίτο BELLA MENTE.

Η απονομή της ημέρας πραγματοποιήθηκε στο Φαληράκι, σε εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια δείπνου που οργανώθηκε για τα πληρώματα των πέντε σκαφών που συμμετέχουν στον αγώνα.

Τα πληρώματα και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη Φιλαρμονική Εταιρία Κέρκυρας (Παλαιά) με έτος ιδρύσεως τη 12η Σεπτεμβρίου 1840 που αποτελεί τον παλαιότερο μουσικό οργανισμό στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ακούστηκαν μουσικά κομμάτια από γνωστά έργα και musical του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Το Corfu Challenge διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία με την Κλάση MAXI 72, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κέρκυρας. Μέγας Χορηγός ως Official Timepiece είναι η Rolex που με υπερηφάνεια στηρίζει τον αγώνα, με την πεποίθηση ότι η διοργάνωση αυτή θα φέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο αγώνων ιστιοπλοΐας κορυφαίων κλάσεων.

Για φωτογραφίες, αποτελέσματα και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.corfuchallenge.com

 

Τελευταία Νέα