O Nολε δεν σήκωσε το «γάντι»!

O Nολε δεν σήκωσε το «γάντι»!

bet365

O Nόβακ Τζόκοβιτς αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Τζον ΜακΕνρο, αναφορικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του.

Σε δηλώσεις του ο πάντα προκλητικός Αμερικανός απόδωσε την αγωνιστική «κοιλιά» του Νόλε σε οικογενειακά προβλήματα, συγκρίνοντας τον με τον Τάιγκερ Γουντς.

Ο Νόλε παρά τις επίμονες ερωτήσεις δεν θέλησε να σχολιάσει: «Κοιταξτε, ο Τζον, όπως και όλος ο κόσμος, έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και σέβομαι αυτό το δικαίωμα.

Ο Τζον, ειδικά, έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα, γι' αυτό που είναι και γι' αυτό που ήταν και είναι για το άθλημα, αφού είναι ακόμα πολύ ενεργός στο tour. Και είναι γνωστός για τα τολμηρά σχόλιά του και για το ότι δεν τον νοιάζει και πολύ να είναι politically correct, λέει αυτό που έχει στο μυαλό του. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Δεν παίρνω κάτι προσωπικά. Πάντα τα πηγαίναμε καλά. Στο τέλος της ημέρας σέβομαι ό,τι και αν πει».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τέλος, όταν ζητήθηκε από τον Σέρβο να σχολιάσει τη διακοπή της συνεργασία του Μπέρναρντ Τόμικ με την Head, με αφορμή τις δηλώσεις του στο ματς με τον Μίστσα Ζβέρεφ (είπε ότι βαριόταν στη διάρκεια του ματς και δεν ένιωθε σεβασμό για το άθλημα), απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση: «Καταλαβαίνω γιατί αντέδρασε έτσι. Δεν είναι το σωστό μήνυμα από έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, που είναι στο άθλημα έξι-επτά χρόνια και είναι ήρωας για πολλα παιδιά, ειδικά στην Αυστραλία»

 

Τελευταία Νέα