Εντυπωσιακές εικόνες από το Παγκόσμιο ORC! (pics)

Εντυπωσιακές εικόνες από το Παγκόσμιο ORC! (pics)

bet365

Στην 6η θέση βρίσκεται το ελληνικό σκάφος BULLET – ENCODE στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας “ORC Worlds” που διεξάγεται στην Τεργέστη. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gazzetta.gr.

Τέσσερις ιστιοδρομίες έχουν γίνει ως τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας “ORC Worlds” που διεξάγεται στην Τεργέστη και η ελληνική συμμετοχή τα πάει εξαιρετικά. Παρότι συναγωνίζεται τα καλύτερα πληρώματα του κόσμου, το σκάφος BULLET – ENCODE του Νίκου Σινούρη, με τον Δημήτρη Δεληγιάννη στην θέση του tactitian τον Σίμο Καμπουρίδη στο τιμόνι, βρίσκεται στην έκτη θέση με 29 βαθμούς ποινής!

Για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα βρίσκεται στην περιοχή και ο βραβευμένος φωτογράφος ιστιοπλοϊκών αγώνων Νίκος Ζάγκας, που στέλνει φωτογραφικό υλικό στο gazzetta.gr. Aπολαύστε τις τελευταίες φωτογραφίες του!

Για την φωτογραφική κάλυψη του event βρίσκεται στην περιοχή και ο βραβευμένος φωτογράφος ιστιοπλοϊκών αγώνων Νίκος Ζάγκας, που θα μας στέλνει φωτογραφικό υλικό για να απολαμβάνουμε την δράση του αγώνα.

 

Τελευταία Νέα