Ένας 14χρονος Ιταλός ποδηλάτης ντοπέ!

Ένας 14χρονος Ιταλός ποδηλάτης ντοπέ!

bet365

Το ντόπινγκ έκανε «αντεπίθεση» και επειδή πλέον ολοένα και πιο δύσκολα μπορεί να γίνει από επαγγελματίες, στόχος είναι πλέον τα παιδιά.

Σύμφωνα με τη ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport ένας 14χρονος ποδηλάτης απέτυχε να περάσει έλεγχο ντόπινγκ, καθιστώντας τον νεαρότερο ποτέ αθλητή που έχει πιαστεί!

Ο νεαρός ποδηλάτης βρέθηκε θετικός στην ουσία μεστερολόνη, ένα απαγορευμένο στεροειδές αναβολικό και άμεσα αποκλείστηκε από την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η συγκεκριμένη ουσία χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους bodybuilders, με τον Kάρλο Τρανκίλι, επικεφαλής του Υπουργείου Αθλητισμού της περιφέρειας του Λάτσιο τόνισε: «Η λήψη (μεστερολόνης) από ένα 14χρονο παιδί, μπορεί να σταματήσει την ομαλή του ανάπτυξη. Μπορεί να προκαλέσει ορμονολογικά, σεξουαλικά και καρδιοαγγειακά προβλήματα και πιθανούς όγκους επίσης.

Όλα τα παραπάνω με την πρώτη φορά, αφού ένα παιδί αναπτύσσεται και δεν απαιτείται παρατεταμένη χρήση για να είναι αυξημένος ο κίνδυνος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα