Φοβερή Μπελιμπασάκη!

Φοβερή Μπελιμπασάκη!

bet365

Η Μαρία Μπελιμπασάκη βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 200μ. στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων, σημειώνοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών εντός συνόρων.

Η ατυχία της Ελληνίδας σπρίντερ είναι ότι κόλλησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο και το 22.6, καταγράφηκε ως επίδοση με χρονόμετρο χειρός.

Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε πρώτη στα 200 μ. μια κούρσα όπου ήταν πολύ δυνατή μετά τα 120 μ., όπου και αποσπάστηκε από τις αντιπάλους της.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η 27χρονη χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μάθει τον χρόνο που έκανε, αφού κόλλησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο, το οποίο αρχικά έδειξε 20.07. Λίγο αργότερα οι διοργανωτές έδωσαν 22.76 στην Ελληνίδα, δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα και η γρηγορότερη κούρσα από Ελληνίδα ύστερα από 13 χρόνια.

Περίπου 15 λεπτά αργότερα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν νέα αποτελέσματα στα 200 μ. με επιδόσεις χειρός! Σύμφωνα με αυτές η Ελληνίδα έκανε 22.6 (το ατομικό της ρεκόρ ήταν 23.00) κάτι που σημαίνει πως η Ελληνίδα έχασε την ευκαιρία να γράψει μια σπουδαία επίδοση.

Βεβαίως η Κρητικιά πρωταθλήτρια έδειξε να είσαι σε εξαιρετική κατάσταση και σε θέση να επαναλάβει ανάλογες εμφανίσεις στους αγώνες, που ακολουθούν.

 

Τελευταία Νέα