Στο Ζάγκρεμπ η εθνική γυναικών

Gazzetta team
Στο Ζάγκρεμπ η εθνική γυναικών

bet365

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αύριο (20/06) στην πρεμιέρα του EURO Beach Handball θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ έφτασε η αποστολή της Εθνικής Γυναικών Beach Handball, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 20-25 Ιουνίου 2017 στη λίμνη Γιάρουν.

Αύριο (17:00) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Μαρία Καραντώνη δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι υστερούμε σε σχέση με τις άλλες ομάδες στο θέμα των φιλικών αγώνων. Από την άλλη σίγουρα υπάρχει διάθεση, ταλέντο και έχουμε δουλέψει πολύ. Στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση (main round) με όσους περισσότερους βαθμούς. Η πρώτη αντίπαλος μας είναι η Ισπανία που είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια. Θα τις κοιτάξουμε στα μάτια και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το θετικό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε το άγχος».

Η specialist Λένα Μούρνου τόνισε: «Είμαστε έτοιμες. Κάναμε αρκετές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι κοπέλες που είμαστε εδώ παίζουμε μαζί και στον Σπάρτακο Goalbet και ήδη υπάρχει ομοιογένεια, κάτι που είναι πλεονέκτημα για εμάς. Γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε πίστη ότι θα τα πάμε καλά».

Από την πλευρά της η διεθνής αθλήτρια Αποστολίνα Δημητρίου επεσήμανε: «Είναι αλήθεια ότι δώσαμε βάρος στο πρώτο ματς κόντρα στην Ισπανία, γιατί το θεωρούμε το σημαντικότερο. Αν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη θα αποκτήσουμε άλλη ψυχολογία. Είναι ματς κλειδί».

Το πρόγραμμα της Εθνικής
Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
17:00 Ισπανία- Ελλάδα

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
12:00 Ελβετία- Ελλάδα
16:00 Ελλάδα- Ιταλία
19:00 Ελλάδα- Κροατία (κεντρικό γήπεδο)

 

Τελευταία Νέα