Διορθώθηκε και πήρε την πρωτιά ο Αναστασάκης

Διορθώθηκε και πήρε την πρωτιά ο Αναστασάκης

bet365

Ο Μιχάλης Αναστασάκης κατέκτησε για τρίτη διαδοχική σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στη σφυροβολία, με βολή στα 74,76μ., λίγες μέρες αφότου σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα «Σιθώνεια» με 77,72μ.

Δεύτερος με φετινό ρεκόρ ήταν ο Νίκος Γαβριηλίδης με 69,05 μ. και τρίτος ο Ιβάν Μενγκλεμπέη, που με 68,95 μ., επίσης βελτίωσε τη φετινή του επίδοση.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής τόνισε αναφορικά με τον αγώνα: «Εκανα στην αρχή κάποια λάθη, τα διόρθωσα στη συνέχεια όμως, ήταν λίγο αργά. Αυτό που θέλω είναι η σταθερότητα, την οποία θα επιδιώξω στους αγώνες που ακολουθούν».

Ναι μεν, αλλά...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στα 100μ. εμπόδια γυναικών η Ελισάβετ Πεσιρίδου κατέκτησε τη νίκη, όμως με επίδοση 13,23 (-0,8) έμεινε μακριά από το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (12,98), το οποίο είναι και ο βασικός στόχος της.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου δήλωσε: «Όλο αυτό είναι στο μυαλό μου και πρέπει να το βρω. Πρέπει να καταφέρω να συνδυάσω την ταχύτητα που έχω βελτιώσει ιδιαίτερα φέτος με το πέρασμα του εμποδίου. Είμαι καλά και ξέρω πως μπορώ να κάνω το άγχος και αυτό ίσως μου προκαλεί άγχος. Έχω μπροστά μου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, όπου θα κάνω δύο δυνατές κούρσες».

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Μαρία Πιννή με 14,01 και την τρίτη η Αναΐς Καραγιάννη με 14,14.

 

Τελευταία Νέα