Παυλίδης: «Νιώθω ευτυχισμένος με αυτά που έχω!»

Παυλίδης: «Νιώθω ευτυχισμένος με αυτά που έχω!»

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε στο gazzetta.gr για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης με την ομάδα πόλο γυναικών του Καναδά στο World League Super Final.

Ο Καναδάς γνώρισε την ήττα από την υπερδύναμη ομάδα των ΗΠΑ με 12-6 (περισσότερα ΕΔΩ), με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δηλώνει για την πορεία της ομάδας που ανέλαβε στις 14 του περασμένου Νοέμβρη: «Και για μένα ήταν έκπληξη η πορεία μας στο τουρνουά, γιατί έχουμε μια νέα ομάδα με απουσίες και τραυματισμούς στη διάρκεια των αγώνων και ξεκινήσαμε προετοιμασία μόλις 2 εβδομάδες πριν.

Τα κορίτσια προσαρμόστηκαν γρήγορα στην αμυντική φιλοσοφία που προσπαθώ να περάσω και παίξαμε ομολογουμένως πολύ καλή άμυνα, η οποία ήταν και ο αυτή που μας οδήγησε στον τελικό.


Ξέρουμε ότι δεν έχουμε το ταλέντο άλλων ομάδων, αλλά η ομαδική δουλειά και συνεργασία μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά.

Άλλωστε ο μακροχρόνιος στόχος είναι το Τόκιο και μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν».

Όσο για το αν νιώθει κάποια πικρία για το γεγονός ότι ουδέποτε η Κολυμβητική Ομοσπονδία του έδωσε την ευκαιρία να αναλάβει την εθνική γυναικών αποφάνθηκε «Δεν νιώθω καμία πίκρα που δεν είχα την ευκαιρία να την προπονήσω.

Ένιωθα και νιώθω πολύ γεμάτος συναισθηματικά προπονώντας τον Ολυμπιακό και ακόμα περισσότερο τώρα που έχω και την εθνική του Καναδά. Ίσως στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία αλλά προς το παρόν είμαι ευτυχισμένος με αυτά που έχω.

 

Τελευταία Νέα