Ο Σταυρουλάκης στην πρώτη θέση μετά τη β' ημέρα

Gazzetta team
Ο Σταυρουλάκης στην πρώτη θέση μετά τη β' ημέρα

bet365

Με την κατηγορία των νέων ίππων στην υπερπήδηση εμποδίων θα ολοκληρωθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο η τρίτη ημέρα του Πρωταθλήματος Ιππασίας.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία και την κατηγορία ενηλίκων, μετά τη σημερινή του νίκη στο δεύτερο αγώνισμα Δβ στην 1η θέση της κατάταξης πέρασε ο περσινός Πρωταθλητής Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao με συνολικό ποσοστό 64,52%, ενώ σε μικρή απόσταση στην 2η θέση με ποσοστό 64,02% βρίσκεται η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello 4. Τρίτη είναι η Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον Flavio Go με 62,63%.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων μετά και το σημερινό αγώνισμα Δε η περσινή Πρωταθλήτρια Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι είναι στην 1η θέση με ποσοστό 61,71, ενώ ακολουθεί στην 2η θέση η Ελισάβετ Μάικα με τον Sir Kavalier με ποσοστό 61,6%.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Πρίντεζης αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (21+).

Στην κατηγορία Εφήβων μετά και το σημερινό αγώνισμα Γ5 εξακολουθεί να προηγείται η Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre με ποσοστό 61,19%, ενώ στην 2η θέση είναι η περσινή Πρωταθλήτρια, Ελένη Ρέτσου με την Fairytale με ποσοστό 60,75%. Τρίτη είναι η Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Cassian με ποσοστό 58,86%.

Στην κατηγορία παίδων προηγείται η περσινή Πρωταθλήτρια, Δέσποινα Σιδηρά με τον Damor με ποσοστό 65,53%. Ακολουθεί στην 2η θέση η Μαρία Ελένη Τουρκομάνη με τον DJ με ποσοστό 63,64% και στην 3η θέση η Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς με τον Escordio με ποσοστό 61,43%. Οι τίτλοι των Πρωταθλητών θα ξεκαθαρίσουν αύριο με τα τελικά αγωνίσματα.

Στην υπερπήδηση εμποδίων μετά και τον 2ο σημερινό γύρο της κατηγορίας παίδων, τέσσερα παιδιά έχουν από 0 βαθμούς ποινής. Η Αθηνά Ζολώτα Γιάρα με τον Z Akinos, o Συμεών Παρασχάκης με τον Lesourisso, η Εβελίνα Βόγλη με την Qualinka du Chatet και η Άρτεμις Πιτσικού με την Marisa.

Στην κατηγορία Αμαζόνων μετά τους δύο πρώτους γύρους, δύο αμαζόνες βρίσκονται στην 1η θέση με 0 βαθμούς. Η Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbydor και η Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt. Τρίτη είναι η Ελίνα Δενδρινού με τον Carett με 1 βαθμό.

Αύριο Κυριακή, τελευταία ημέρα του Πρωταθλήματος το πρόγραμμα των εμποδίων θα αρχίσει στις 10.00 και περιλαμβάνει τους τελικούς γύρους στις κατηγορίες Παίδων, Αμαζόνων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων με την ανάδειξη των Πρωταθλητών 2017.

Στις 10.00 το πρωί θα αρχίσουν και οι αγώνες του ντρεσάζ με τους τελικούς στην κατηγορία Παίδων και τα αγωνίσματα freestyle με μουσική, απ’ όπου θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα