Μοναδική έκπληξη στο Roland Garros!

Gazzetta team
Μοναδική έκπληξη στο Roland Garros!

bet365

Τα σημαντικότερα ονόματα του Παγκόσμιου τένις μαζεύτηκαν στο Παρίσι και η Sportingbet.gr ετοιμάζεται για τις μεγάλες στιγμές του Roland Garros με μοναδική έκπληξη που κάνει τη διαφορά!

Είναι ο «βασιλιάς» του Roland Garros, μετρώντας 9 τίτλους. Ο Ράφα Ναδάλ ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα με στόχο να επανακτήσει τα σκήπτρα που έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς πέρσι. Ο Σέρβος προσφέρεται σε απόδοση 5.00 για να κατακτήσει το τουρνουά, με τον Ισπανό να απολαμβάνει ρόλο φαβορί, καθώς βρίσκεται στο 1.75 στην Sportingbet.gr. Παίξε νόμιμα στο Roland Garros, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και ατέλειωτο live streaming στα courts του Παρισιού!


Η Σερένα Γουίλιαμς δεν θα αγωνιστεί και στο γυναικείο ταμπλό, ουκ ολίγα μεγάλα ονόματα ετοιμάζονται να μπουν στη μάχη για ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα τουρνουά της υφηλίου. Από την Ισπανία, η Γκάρμπιν Μουγκουρούθα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, κι αν το καταφέρει, το ειδικό στοίχημα στην Sportingbet.gr προσφέρεται σε απόδοση 8,00. Στο 6.00 τοποθετήθηκε το αντίστοιχο στοίχημα για την Σιμόνα Χάλεπ, φιναλίστ του τουρνουά το 2014, ενώ στο 7,00 βρίσκουμε την Σβιτόλινα που δεν έχει φτάσει ποτέ μακρύτερα από τον προημιτελικό στο Roland Garros.

Η μοναδική έκπληξη της Sportingbet.gr κάνει τη διαφορά στο Roland Garros!

 

Τελευταία Νέα