Nέες απειλές σε μέλη της ΕΟΕ

Gazzetta team
Nέες απειλές σε μέλη της ΕΟΕ

bet365

Συνεχίζονται τα απειλητικά μηνύματα σε μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που πρόσκεινται στον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο.

Πρόκειται για τα τέσσερα μέλη της ολομέλειας της Ολυμπιακής Επιτροπής που είχαν δεχτεί απειλητικό μήνυμα και πριν από περίπου τρεις μήνες από τη διεύθυνση "Ekdikitis@...". Τότε η εκτίμηση που είχε γίνει ήταν πως οι απειλές σχετίζονταν με το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΟΕ, όπου είχε εκλεγεί πρόεδρος ο Σπύρος Καπράλος για τρίτη φορά, με τον Ισίδωρο Κούβελο να αμφισβητεί το αποτέλεσμα προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τη "Live Sport" το τελευταίο μήνυμα που έλαβαν τα συγκεκριμένα μέλη της ΕΟΕ αναφέρει: «Συχνά σας παρατηρώ κύριοι, βλέπω τι κάνετε, διαισθάνομαι τη ντροπή σας, την αμηχανία σας. Η ντροπή προκύπτει όταν δεν έχεις σταθεί ικανός να τα καταφέρεις στο "ποιος" θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είσαι. Καθημερινά αποδεικνύετε πόσο ένοχοι είστε αφού πληρούσατε τρεις προϋποθέσεις: 1. είχατε κίνητρο, 2. είχατε τα μέσα και 3. είχατε και την ευκαιρία.

Παρατηρώντας διεξοδικά κάποιους από εσάς, διέκρινα ένα είδος μεταμέλειας στα μάτια σας, γνωρίζω καλά όμως ότι η μεταμέλεια δεν είναι τόσο λύπη για το κακό που κάνατε, όσο φόβος για εκείνο που μπορεί να πάθετε εξαιτίας του. Αυτός που υποστηρίξατε σας θεωρεί εντελώς ηλίθιους, το να φαίνεστε όμως ηλίθιοι στα μάτια ενός βλάκα είναι ηδονή υψηλής αισθητικής.

Υπάρχει ένα και μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις. Και μαζί με αυτό πηγαίνει η μία και μοναδική θεμελιώδης ανθρώπινη υποχρέωση: η υποχρέωση να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες. Να είστε λοιπόν έτοιμοι για αυτές επειδή ο καιρός πλησιάζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα