Nέα διεθνής αναγνώριση για τον Πύρρο Δήμα

Nέα διεθνής αναγνώριση για τον Πύρρο Δήμα

bet365

Ο Πύρρος Δήμας επανεξελέγη θριαμβευτικά στην εκτελεστική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας άρσης βαρών, πρώτος μάλιστα σε ψήφους!

Εκλογές έγιναν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία άρσης βαρών με τον Πρόεδρο Τόμας Αγιαν να ξαναβγαίνει Πρόεδρος για πέμπτη σερί χρονιά, στη συνεδρίαση που γίνεται στη Μπανγκόνγκ της Ταυλάνδης.

Θριαμβευτική επανεκλογή, όμως και για τον Πύρρο Δήμα που για δεύτερη τετραετία βγήκε στην εκτελεστική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Μάλιστα ο Χρυσός Ολυμπιονίκης συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους, 104, αποδεικνύοντας ότι χαίρει τεράστιας εκτίμησης στο χώρο του αθλήματος διεθνώς.

Εκτός από τον Πϋρρο Δήμα, η Ελλάδα θα έχει και περαιτέρω εκπροσώπηση στα ανώτατα όργανα της άρσης βαρών με τον γιατρό Γιώργο Τσικούρη να εκλέγεται στην ιατρική επιτροπή και τη Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Κυριακή Γαλάνη, να εκλέγεται στην επιτροπή γυναικών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα