Ερχεται το Syros Run

Gazzetta team
Ερχεται το Syros Run

bet365

Για δεύτερη χρονιά, μαζί με το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, το Σάββατο 3 Ιουνίου, έρχεται το Syros Run, στην όμορφη, ανακαινισμένη παραλία της Ερμούπολης.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή διοργάνωση που συμμετείχαν πάνω από 1200 δρομείς, φέτος οι εγγραφές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000. Με έξι αγώνες και ώρα εκκίνησης τις 18.30 για τα 2.500 μέτρα, τα 5.000 και τα 10.000 μέτρα για τους μεγάλους και τους αγώνες των 100, 300 και 500 μέτρων για παιδιά στις 20:00.

Tο αθλητικό τετραήμερο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 19:30 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων (Αγ. Νικολάου 6, Ερμούπολη) με Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό. Στη συζήτηση, θα συμμετέχουν ο καλύτερος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης, η Μάγδα Γαζέα, που κατέχει 13 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, η οποία ταυτίζεται με τις περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις τρεξίματος στην Ελλάδα, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, γνωστός σεφ και μαραθωνοδρόμος, η Χαρά Σκουλαρίκη, διατροφολόγος και μαραθωνοδρόμος, εκπρόσωπος της εταιρείας συμπληρωμάτων Terranova, ο Τάκης Παπουτσάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Syros Runners και διοργανωτής του αγώνα και ο Άγγελος Ζυμάρας, φωτογράφος που έχει καλύψει Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου. Χαιρετισμούς θα κάνουν ο Δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης. Συντονιστής της Ημερίδας θα είναι ο Λευθέρης Πλακίδας Διευθυντής του Athletics Magazine.

Μετά την Ημερίδα, το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Σύρου ετοιμάζει στο καφέ «Μεταξύ Μας» στην παραλία της Ερμούπολης, για όλους τους δρομείς, το καθιερωμένο pasta party.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές για λίγες ακόμα ημέρες μέσω της ιστοσελίδας www.syrosrun.gr. Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με την Blue Star Ferries δίνεται έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ενώ πολλά από τα ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης του νησιού στο πλαίσιο του αγώνα έχουν ειδικές τιμές.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος με επιστροφή, αν ο Λέτο σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Οι δρομείς μαζί με το πακέτο συμμετοχής, θα πάρουν τεχνική μπλούζα WIND ενώ με τον τερματισμό τους θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατεβάσουν φωτογραφίες δωρεάν από τη σελίδα της WIND Running Team στο Facebook.

Ο Δήμος Ερμούπολης και η Aντιπεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζουν τη διοργάνωση ενώ Μεγάλος χορηγός είναι η WIND. Επίσημος χορηγός η Blue Star Ferries, το νερό Θεώνη, η εταιρεία τεχνολογίας Fluo, η Terranova, η εταιρεία κλιματιστικών Gree. Βασικός υποστηρικτής το αντηλιακό BIOTHERMA. Χορηγός Επικοινωνίας ο ΣΚΑΙ.


 

Τελευταία Νέα