Βλάχος: «Θα πάμε βήμα βήμα!»

Gazzetta team
Βλάχος: «Θα πάμε βήμα βήμα!»

bet365

Στο εντυπωσιακό Ντανούμπ Αρένα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το Final Six του LEN Champions League, παρουσία όλων των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση.

Στο κεντρικό πάνελ κάθονταν ο Δρ. Ντένες Κέμενι, πρόεδρος της Ουγγρικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο κ. Τάμας Γκιαρφάς, ταμείας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο κ. Αλεξάντερ Σοσταρ, αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο κ. Μάρκο Μπίρι διευθυντής της Ευρωπαϊκής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και ο κ. Μπάλας Νέμσικ, Διευθύνων σύμβουλος της Ουγγρικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Όλοι τους απηύθυναν χαιρετισμό στις ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στο Final Six, εκφράζοντας την πίστη αλλά και την ελπίδα τους ότι η φετινή θα είναι η καλύτερη διοργάνωση μέχρι σήμερα.

Μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα που αναφέρθηκαν από τον κ. Μπίρι είναι τα εξής και αφορούν το πόλο και το LEN Champions League.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

  1. 46.000.000 υπολογίζονται οι χρήστες οι οποίοι παρακολούθησαν συνολικά μέχρι στιγμής την φετινή διοργάνωση με κάθε μέσω (ζωντανά, TV και Live Streaming).

  2. Η φετινή διοργάνωση του Final Six, είναι η πρώτη που θα μεταδοθεί από καλωδιακό κανάλι εθνικής εμβέλειας της Αμερικής.

  3. Έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ εισιτηρίων του τελικού (8.000 στην Ρώμη το 2011) αφού για τον φετινό έχουν ήδη πουληθεί 9.000 εισιτήρια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος τόνισε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε μέσα στις καλύτερες έξι ομάδες της Ευρώπης. Την περυσινή χρόνια ήμασταν πολύ κοντά ώστε να κάνουμε κάτι το εντυπωσιακό, μιας και ο Ολυμπιακός ήταν εκτός όλων αυτών των μεγάλων διοργανώσεων πριν το 2008.

Έτσι η φετινή χρονιά που είναι η δεύτερη συνεχόμενη που συμμετέχουμε στο Final 6, είναι πιο δύσκολη, εμείς πρέπει να κερδίσουμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες αν θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Τώρα κοιτάμε πρώτα τον πρώτο μας αντίπαλο που είναι η Γιούνγκ.

Θα πάμε βήμα βήμα, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό και πιστεύω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε στα ημιτελικά και στη συνέχεια να φτάσουμε στην κορυφή".

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς ανάφερε στις δηλώσεις του:

"Καλό απόγευμα και από εμένα. Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το πρώτο παιχνίδι με τη Γιούγκ εδώ και αρκετό καιρό. Πέρυσι δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για λεπτομέρειες. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο αλλά όπως είπα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ευτυχισμένοι που βρισκόμασε εδώ".

Όσο αφορά τον διαγωνισμό των σπριντ που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Συνέντευξης τύπου, ο αθλητής του Ολυμπιακού, Μανόλης Πρέκας, έχασε στον τελικό από τον αντίστοιχο της Έγκερ καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα